Ἡμερομηνία Σάβ 24/02/2018 17:14

Οδηγός για υποψήφια μέλη

Παρακαλούνται τα υποψήφια μέλη να μελετήσουν προσεκτικά τους κανόνες της ΔΗΜΟΘΟΙΝΙΑΣ ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους από την ακύρωση της εγγραφής τους και η απαίτηση να εγγραφούν εκ νέου. Δεσμός προς τους κανόνες αυτούς μπορεί να βρεθεί στην κεντρική σελίδα της ΔΗΜΟΘΟΙΝΙΑΣ.

Ο κάθε χρήστης είναι υποχρεωμένος να εγγραφεί με το πραγματικό του ονοματεπώνυμο (Πρώτα το επώνυμο, μετά το όνομα, σε ΚΕΦΑΛΑΙΑ ελληνικά γράμματα). Παρέκλιση από τον κανόνα αυτό επιφέρει την άμεση ακύρωση (διαγραφή) της εγγραφής του.

Κατά την εγγραφή απαιτούνται επίσης: διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), και αριθμός σταθερού τηλεφώνου. Τα στοιχεία αυτά απαιτούνται για την επιβεβαίωση της ταυτότητάς του και την αποφυγή διαβολέων (προβοκατόρων). Εάν αυτά δεν δοθούν, ο χρήστης δεν θα γίνεται δεκτός στη ΔΗΜΟΘΟΙΝΙΑ. Εάν αυτά αποδειχθούν ψευδή, η εγγραφή δεν θα γίνεται δεκτή και θα διαγράφεται από τη ΔΗΜΟΘΟΙΝΙΑ . Για τη διατήρηση της ανωνυμίας του χρήστη και την προστασία των προσωπικών του στοιχείων, τα προσωπικά δεδομένα του κάθε χρήστη (διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου και τηλέφωνο) δεν θα εμφανίζονται στο προφίλ του, και δεν ανακοινώνονται από τη διεύθυνση, σε άλλα μέλη.

Οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτούς τους περιορισμούς αναλύονται στο παρακάτω κείμενο:


Οι Έλληνες ούτε ήτο, ούτε είναι, ούτε πρέπει να είναι δειλοί. Η επί του πλανήτου μας παρουσία τους και πορεία τους, έχουν ως στόχο και συνέπεια την διάχυσιν του άπλετου του Υπερίωνος Φωτός και του των Θεών ΛΟΓΟΥ.
Η αποστολήν των και πορείαν των, όχι μόνο δεν τους επιτρέπει, αλλά και τους υποχρεώνει να είναι πάντα φωτεινοί και διαυγέστατοι, τόσο εις την προσωπικήν των, κοινωνικήν των και εθνικήν των στάσιν και συμπεριφορά όσο και εις τα πεδία των μαχών.
Η ΔΗΜΟΘΟΙΝΙΑ (χώρος συζητήσεων) δε τούτη είναι έν πεδίον μάχης υπερασπίσεως των ΑΜΩΜΩΝ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΩΝ της ΠΑΝΑΓΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και ΑΝΑΓΕΝΕΣΕΩΣ των αρχών, ιδανικών, παραδόσεων, ονείρων και οραμάτων του Ελληνισμού.


Βοηθήστε μας να διατηρήσουμε αυτήν την ΔΗΜΟΘΟΙΝΙΑ σε υψηλό επίπεδο, όπως πρέπει και αρμόζει σε ΕΛΛΗΝΕΣcron