Μακεδονία

Συζήτηση γιὰ τὶς τρέχουσες ἐξελίξεις

Μακεδονία

Δημοσίευσηἀπό ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΤΑΛΩΣ » Παρ 12/01/2018 21:31

Δεν υπάρχει αμφιβολία ΟΤΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.

Η ιστορία της σύγχρονης γεωγραφικής Μακεδονίας είναι ελλιπής γεωγραφικά, καθώς ένα μέρος της περίπου στο 30% κατέχουν τα Σκόπια.

Μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, και από αναφορές παλαιό-κομμουνιστών. Είδα ότι αναφέρονται, με τον όρο Μακεδονία στο σημερινό κρατίδιο των Σκοπίων.

Πως και γιατί; Τι είναι οι επονομαζόμενοι Σλαβομακεδόνες; Δεν έχουν καμία σχέση με τους Μακεδόνες! Πολύ εξ αυτών είναι απομεινάρια των (ΣΝΟΦ) Σλαβομακεδονικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο, κομμουνιστές, που ιδρύθηκαν το 1943 και είχαν πολύ μεγάλη συμμετοχή στον εμφύλιο πόλεμο. Μετά το πέρας του εμφύλιου μια μεγάλη μερίδα εγκαταστάθηκε στην Γιουγκοσλαβία του Τίτου, μια άλλη μερίδα πήγε στην Αυστραλία, και άλλη μια μερίδα εγκλωβίστηκε στην σημερινή Ελλάδα και θεωρούν τους εαυτούς, Σλάβους.

Το θέμα είναι ότι έχουν μια στρεβλή εικόνα ότι είναι συνέχεια του Μεγάλου Αλεξάνδρου, το πρόβλημα για την Ελλάδα είναι διαχρονικό, με πολλά ΛΑΘΗ.

Ένα από αυτά είναι του Καραμανλή Κωνσταντίνου (¨Ο Εθνάρχης¨) που επί κυβερνήσεως του έβγαλε αυτό το Φ.Ε.Κ . Η λύση για το σημερινό πρόβλημα είναι απλό αφού λένε ότι είναι Μακεδόνες ας προσαρτήσουν εδαφικά στην Ελλάδα.

phpBB [video]
Συνημμένα
document.pdf
5/11/1959
(2.13 MiB) Ἔχει μεταφορτωθεῖ 17 φορές
Τα γαλόνια όπως έλεγε ο Στρατηγός Μακρυγιάννης τα παίρνεις στη μάχη.
Ἀντιπροσωπευτικὸ εἰκονίδιο μέλους
ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΤΑΛΩΣ
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
 
Δημοσ.: 513
Ἐγγραφή: Παρ 30/11/2001 20:38
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ

Ἐπιστροφὴ στην ΤεκταινόμεναΠαρόντες

Παρόντες σὲ αὐτὴ τὴν Δ. Συζήτηση : Δεν ὑπάρχουν ἐγγεγραμμένα μέλη καὶ 1 ἐπισκέπτης

cron