ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥΣΕ Ο ΥΠΕΡΙΩΝ!

Συζήτηση γιὰ τὶς τρέχουσες ἐξελίξεις

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥΣΕ Ο ΥΠΕΡΙΩΝ!

Δημοσίευσηἀπό ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ » Πέμ 18/11/2010 01:30

Εἰκόνα


Οδυσσεύ άσχημα νέα από την πατρίδα Γαία...Σήμερα πάνω στα προπύλαια μπροστά στην Ακαδημία των Αθηνών και κάτω από τα αγάλματα του Πλάτωνα, Σωκράτη, Αθηνάς και Ερμή, δίπλα στα νεοκλασικά σε ιωνικούς ρυθμούς χτίσματα των προπυλαίων όπου ούτε ορθόδοξη λειτουργία τελέστηκα ποτέ δημόσια, πήγαν Μουσουλμάνοι ! και τέλεσαν υπαίθρια λειτουργία !!!

Και δεν είναι το γεγονός ότι δεν έχουν το δικαίωμα να γιορτάζουν τις θρησκευτικές τους τελετές υπαίθρια, αλλά το γεγονός της πολύ προσεκτικής και απόλυτα συμβολικής επιλογής τους του συγκεκριμμένου χώρου που αποτελεί αρχιτεκτονικό προπύργιο της ανάμνησης της κλασικής Ελλάδας και των Ελληνικών αρχιτεκτονικών ρυθμών. Μιας Ελλάδας που από τα αρχαία χρόνια πάντα πρέσβευε (ιδίως η κλασική Αθήνα ) τη δημοκρατία και την Ελευθερία. Έννοιες τελείως αντίθετες προς το πρότυπο του Θεοκρατικού κράτους που στήνουν οι Μουσουλμάνοι ανά τους αιώνες στις μουσουλμανικές πατρίδες τους.

Όπως επίσης δεν είναι τυχαίος και ο χρόνος που πραγματοποιούνται τώρα στην Ελλάδα τέτοιες συμβολικές τελετές. Τους πειράζει το πρότυπο του Ελεύθερου Έλληνα πάρα πολύ όλους αυτούς τους κυρίους που αιώνες τώρα προσπαθούν να χαλιναγωγήσουν τον Έλληνα για να μην υπάρχει πλέον στον κόσμο κανένα πρότυπο ελεύθερου σκεπτόμενου ατόμου έτσι ώστε εν συνεχεία να φέρουν την δική τους παγκόσμια δικτατορία.

Κατάργηση λοιπόν της έννοιας της Δημοκρατίας μέσω απίστευτα και εσκεμμένα ανίκανων κυβερνήσεων στην Ελλάδα που οδηγούν στην συνειδητή άρνηση και απομάκρυνση των πολιτών από τα δημοκρατικά τους δικαιώματα (κάλπες) και δεύτερον ξέφτισμα των Κλασικών Ελληνικών προτύπων, για πολιτειακά συστημάτα που προστατεύουν την ελευθερία του ατόμου και μάχονται τον θρησκευτικό δογματισμό, μέσω ανοιχτών συγκεντρώσεων σε συμβολικά μέρη για την αιώνια δημοκρατία της Ελλάδας όπως αυτή συμβολίζεται στα προπύλαια και στην Ακαδημία των Αθηνών.

Η απόλυτη ξεφτίλα.. έτσι τιμούμε τις Θερμοπύλες του Λεωνίδα και τις μάχες του Μαραθώνα που σταμάτησαν ορδές των απολυταρχικών καθεστώτων της ανατολής να περάσουν στην Ευρώπη που σήμερα, έστω και με δυσκολίες, συνεχίζει να λειτουργεί με τα πρότυπα της Αθηναϊκής δημοκρατίας και ελευθερίας του ατόμου.

Οι πρώτες που πρέπει να αντιδράσουν είναι οι γυναίκες της Ελλάδας ενάντια στην μπούρκα, τα βασανιστήρια, τον μαρτυρικό θάνατο με λιθοβολισμό και την σκλαβιά που επιβάλουν οι Μουσουλμάνοι στις γυναίκες μέσα στις χώρες τους.Πηγή: Εθνικό Forum
Ου πάνυ ημίν ούτω φροντιστέον, τι ερούσιν οι πολλοί ημάς,
αλλ' ό,τι ο επαϊων περί των δικαίων και αδίκων
Ἀντιπροσωπευτικὸ εἰκονίδιο μέλους
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Τακτικό μέλος
Τακτικό μέλος
 
Δημοσ.: 323
Ἐγγραφή: Δευ 16/10/2006 00:26
Τοποθεσία: ΕΥΒΟΙΑ

Ἐπιστροφὴ στην ΤεκταινόμεναΠαρόντες

Παρόντες σὲ αὐτὴ τὴν Δ. Συζήτηση : Δεν ὑπάρχουν ἐγγεγραμμένα μέλη καὶ 1 ἐπισκέπτης

cron