ΤΩΝ "ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ-ΣΥΡΙΖΑ" ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΠΛΕΟΝ

Συζήτηση περὶ τοῦ ἤθους καὶ τοὺς ὕφους τῆς πολιτικῆς

ΤΩΝ "ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ-ΣΥΡΙΖΑ" ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΠΛΕΟΝ

Δημοσίευσηἀπό ΑΝΑΓΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ » Τρί 06/10/2009 02:45

Σ' αυτές τις εκλογές, παρατήρησα κάτι το εντελώς απροκάλυπτο, ΑΠ’ ΟΛΑ τα κατά τα άλλα «αμερόληπτα» Μ.Μ.Ε. (τουλάχιστον τα τηλεοπτικά) είχαν βάλει σκοπό να μπει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην Βουλή των Ελλήνων. Ήταν τόσο εμφανές αυτό, που ακόμα και γνωστός δημοσιογράφος έκανε με τα τόσο καλά του λόγια (όχι μόνον αυτός, σχεδόν στο σύνολο τους) σαν να έκανε προπαγάνδα υπέρ τους. Βλέπετε φοβόντουσαν την φαινομενική έστω διάλυση τους.

Βέβαια είχαν σαν καραμέλα, το νεαρό της ηλικίας του προέδρου τους. Αλλά ακόμα το λόγο ενίσχυσης της Αριστεράς, βλέπετε το Κ.Κ.Ε. δεν τους κάνει, είναι συντηρητικό! Που αν το επεκτείνουμε η γνήσια Αριστερά, είναι το Κ.Κ.Ε. θέλουμε-δεν θέλουμε.

Τελικά τα καταφέρανε με τόση πλύση εγκεφάλου, που έκαναν πέτυχαν το σκοπό. Πάντως αν θυμηθούμε λίγο το παρελθόν, θα δούμε ότι ο "πατέρας" του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ήταν το Κ.Κ.Ε. Εσωτερικού, που μερικοί (παλιοί) θα θυμούνται ότι έπαιρναν γραμμή από κάποιο Μεγάαααλο νησί. Και ρωτάω σήμερα μήπως αυτοί επιρροή συνεχίζετε;! Πάντως τα γεγονότα, μάλλον το επιβεβαιώνουν.

Ρωτάω τους Συμπορευτές μας, αν το παρατήρησα μόνον εγώ, αυτό το «σπρώξιμο» των Μ.Μ.Ε., αυτών που καθορίζουν συνειδήσεις, ανεβοκατεβάζουν κυβερνήσεις κ.α., βλέπετε κυρίες και κύριοι, αυτοί είναι που μας κυβερνούν, τα Μ.Μ.Ε.!
"ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΤΩΡΕΣ"!
ΑΝΑΓΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΟΔΥΣΣΕΥΣ
 
Δημοσ.: 598
Ἐγγραφή: Δευ 21/03/2005 18:26
Τοποθεσία: ΒΥΡΩΝΑΣ-ΑΤΤΙΚΗ

ΤΩΝ "ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ-ΣΥΡΙΖΑ" ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΠΛΕΟΝ

Δημοσίευσηἀπό MANAΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ » Τρί 06/10/2009 15:41

Μια που μου θίγεις το θέμα τον ΜΜΕ και της ποιότητας της ενημέρωσης μας θα ήθελα να παραπέμψω όλους τους φίλους εις το εκπληκτικό βιβλίο
του Κ.Διακογιάννη <<Οι Φονιάδες Της Δημοκρατίας>>.

Όσο για τον κ.Τσίπρα τον <<φίλο>> της νεολαίας τον συνάντησα πέρυσι εις την Ρόδο και απέφυγε οποιαδήποτε έστω και τυπική συζήτηση
Μάλλον μόνο μπροστά στης κάμερες είναι τόσο φιλικός.
Ἀντιπροσωπευτικὸ εἰκονίδιο μέλους
MANAΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Νεοεισερχόμενος
 
Δημοσ.: 3
Ἐγγραφή: Τετ 18/02/2009 17:55

ΤΩΝ "ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ-ΣΥΡΙΖΑ" ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΠΛΕΟΝ

Δημοσίευσηἀπό ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ » Τρί 06/10/2009 18:51

Να διορθώσω μόνο τον τίτλο του βιβλίου. Το ορθόν είναι "οι φονιάδες της Δημοκρατίας".
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
 
Δημοσ.: 676
Ἐγγραφή: Σάβ 06/11/2004 15:09
Τοποθεσία: Κρήτη

ΤΩΝ "ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ-ΣΥΡΙΖΑ" ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ ΠΛΕΟΝ

Δημοσίευσηἀπό ΑΝΑΓΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ » Παρ 11/06/2010 04:06

Η διάσπαση του συνονθυλεύματος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (11 κόμματα-συνιστώσεις) είναι γεγονός, ακόμα και κάποιοι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ανεξαρτητοποιήθηκαν, αυτοί είναι οι κύριοι Φώτη Κουβέλη, Θανάση Λεβέντη, Νίκου Τσούκαλη και Γρηγόρη Ψαριανού, που ανήκουν στην λεγόμενη "ανανεωτική πτέρυγα",, η ανακοίνωση τους είναι η εξής:

http://www.in.gr
«Η ανεξαρτητοποίηση των τεσσάρων ανανεωτικών βουλευτών μας Φώτη Κουβέλη, Θανάση Λεβέντη, Νίκου Τσούκαλη και Γρηγόρη Ψαριανού από τον ΣΥΡΙΖΑ σηματοδοτεί την έναρξη της πορείας ανασυγκρότησης της ανανεωτικής αριστεράς. Η κίνηση αυτή εκφράζει τις προσδοκίες πολλών προοδευτικών πολιτών που ζητούν μια σύγχρονη, αριστερή, οικολογική πολιτική και υπεύθυνες απαντήσεις απέναντι στην κυβερνητική πολιτική για την αντιμετώπιση της οικονομικής και πολιτικής κρίσης της χώρας. Για να στηριχθούν αποτελεσματικά, με ενωτικούς δημοκρατικούς αγώνες, τα συμφέροντα των εργαζομένων, των ανέργων και των συνταξιούχων, μακριά από τους αριστερισμούς και τον αντιευρωπαϊσμό.

Η ανεξαρτητοποίηση των βουλευτών της Ανανεωτικής Αριστεράς από το ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί αναγκαία πράξη ευθύνης, σύμφωνη με τη βούληση των ψηφοφόρων, που έστειλαν στη Βουλή τους βουλευτές τους για να προβάλλουν και να υπηρετούν τις ανανεωτικές αριστερές ιδέες και όχι τον αριστερισμό. Η επιλογή αυτή ήταν επιβεβλημένη ύστερα από τις αποφάσεις του Συνεδρίου του ΣΥΝ, στο οποίο η ηγεσία του επιβεβαίωσε τη διάχυση στο ΣΥΡΙΖΑ και επιπλέον απαίτησε να σιωπήσουμε.

Ο ευρύς κόσμος της ανανεωτικής αριστεράς δεν κοιτά προς τα πίσω, προτάσσει τις επείγουσες πολιτικές ανάγκες της κοινωνίας και της χώρας και κινητοποιείται παντού για την ανασυγκρότηση του αριστερού ανανεωτικού χώρου.»
http://www.in.gr

Μα που πήγε η δημοκρατικότητα τους και ο σεβασμός στις ποικιλόμορφες ιδέες τους.

Ακούστηκε μάλιστα από τα χείλη του προέδρου της Κ.Ο. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ή Συνασπισμού ή..... δεν ξέρω έχω μπερδευτεί κου Τσίπρα, ότι ο κος Αλαβάνος τον υπονομεύει και υπονομεύει το κόμμα. Μα ο κος Αλαβάνος δεν πήρε από το χεράκι το σημερινό πρόεδρο τους και τον έβαλε στην καρέκλα. Μ' αρέσει που αποκαλείται ο ένας τον άλλο, "σύντροφο" αλλά μάλλον δεν γνωρίζετε την ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΝΝΟΙΑ αυτού του επιθέτου. Σας βλέπω να ξαναπαλεύεται να ξαναμπείτε στην Βουλή των Ελλήνων.
"ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΤΩΡΕΣ"!
ΑΝΑΓΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΟΔΥΣΣΕΥΣ
 
Δημοσ.: 598
Ἐγγραφή: Δευ 21/03/2005 18:26
Τοποθεσία: ΒΥΡΩΝΑΣ-ΑΤΤΙΚΗ

Προηγούμενη

Ἐπιστροφὴ στην Πολιτικὴ - Ἐκκλησία τοῦ ΔήμουΠαρόντες

Παρόντες σὲ αὐτὴ τὴν Δ. Συζήτηση : Δεν ὑπάρχουν ἐγγεγραμμένα μέλη καὶ 1 ἐπισκέπτης

cron