Ανέλπιστα Νέα - Οργανισμός  E.N D.

Χαρακτηριστικά, Δράση καὶ Στόχοι τους

Ανέλπιστα Νέα - Οργανισμός  E.N D.

Δημοσίευσηἀπό ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ » Σάβ 07/01/2017 19:25

ΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ Κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΑΝΑΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ... ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ (ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ) , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ (ΚΡΑΤΟΣ ,ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΒΟΥΛΗ , Μ.Μ.Ε., ΕΚΚΛΗΣΙΑ ,ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ , ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ , ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ , ΑΚΑΔΗΜΑ'Ι'ΚΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ...ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ) ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ 'Η ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ Ή ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ Ή ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ , ΜΕ ΤΕΚΜHΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ... ΤΟ ΝΑ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ . ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΩΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΛΕΒΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΕΚΜHΡΙΩΝΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΥΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΟΥΒΑ ΕΞΩ ... ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΤΩΤΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ , ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΚΛΟΥΒΑ... ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ;;

ΥΓ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΔΩΝ ΑΛΛΑ ΕΞΕΤΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ)ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.


ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...

ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΩ ΜΕ ΜΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ 1000 Ε ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΗ. ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΗ ΜΟΥ..

ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΙ ΒΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΗ;

ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΗ...

ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟ, ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.. ;;;;
ΕΓΩ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ..
ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ;
ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΚΑΛΩ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ...
ΑΥΤΟΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ.;;;

ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ Ο Δ/ΝΤΗΣ.
ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΩ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΣΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΦΑΣΑΡΙΑ.
ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΜΜΕΝΗ, ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ, ΓΥΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΡΩΣ ΦΕΥΓΕΙ...

ΚΥΡΙΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑ!

ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;
ΚΑΙ ΔΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΚΡΑΤΗ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΔΑΣ.

ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ..

ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ... Η ΑΜΕΡΙΚΗ;;;; ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΑΝΙΚΑΝΗ ΕΙΝΑΙ;;;;

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΠΡΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ,
ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΙΤΛΟ Η ΙΔΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΣΕΙΡΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ - ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ, ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ UCC1,
Η ΟΠΟΙΑ ΟΘΟΝΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ FED,
ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΗ ΟΦΕΙΛΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΙΔΙΩΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΟΦΕΙΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ..
ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΑΝ ΦΑΚΕΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΕ 198 ΚΡΑΤΗ, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε.
ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΟΜΙΜΩΣ,
ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΗΘΗΚΕ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΠΟΥ ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ ΛΕΕΙ «ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ»
ΘΑ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΣΑΝ ΧΑΝΝΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ;

ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ Η ΟΦΕΙΛΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ,
ΤΟΤΕ ΘΑ ΘΕΩΡΕΙΤΟ Η ΙΔΙΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΩΣ ΥΠΟΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.. ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΩΚΕΤΟ..

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑΣ ΦΥΣΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗΣ, ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕΤΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΗΔΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ;;;;!!!!!

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΠΙΚΟΥ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΜΜΕ;;
ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ..

ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΥΡΙΖΩΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.
ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΗΠΙΑΝ, ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ, ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ .
Πολλοί θέλουν το καλό μας
Μην τους αφήσετε να μας το πάρουν !!!!!!!
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
 
Δημοσ.: 782
Ἐγγραφή: Δευ 25/02/2008 10:02

Ανέλπιστα Νέα - Οργανισμός  E.N D.

Δημοσίευσηἀπό ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ » Σάβ 07/01/2017 19:32

Viky Charalambous ΕΓΡΑΨΕ : ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΑΚΡΙΤΗ:
.
ΔΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΠΟΥ ΥΜΕΙΣ ΩΣ ΌΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΗΜΕΙΣ, ΟΙ ΚΑΛΗ ΤΗ ΠΙΣΤΕΙ ΕΚΔΟΧΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΡΟΝΤΕΣ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΣΩΝ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ ΕΚ ΤΟΥ Κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ.
.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙ' ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ, Ν ΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΕΣ ΦΑΚΕΛΟ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΣΤΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΣΤΑΛΛΩΣΕΤΕ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΤΕ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΩΝ ΑΥΤΟΥΡΓΩΝ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.
Πολλοί θέλουν το καλό μας
Μην τους αφήσετε να μας το πάρουν !!!!!!!
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
 
Δημοσ.: 782
Ἐγγραφή: Δευ 25/02/2008 10:02

Ανέλπιστα Νέα - Οργανισμός  E.N D.

Δημοσίευσηἀπό ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ » Σάβ 07/01/2017 19:33

Viky Charalambous ΕΓΡΑΨΕ : ΣΤΗΣΑΝΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, ΒΑΛΑΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ, ΦΕΡΑΝΕ ΝΟΜΙΚΟΥΣ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΕΞΩΔΙΚΩΣ..
.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ.
.
ΔΙΟΤΙ Η ΠΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ... ΟΤΙ ΓΡΑΨΟΥΝ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ "ΠΑΛΟΥΚΙ".. ΑΦΟΥ Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ...
.
ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ..., ΚΑΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.. ΚΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟ. ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΠΤΟ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ.
.
ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΠΡΩΤΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ..

Viky Charalambous
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤE ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ:
Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ,
ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΕΙΤΑΙ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ, ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΚΧΩΡΗΤΟ, ΣΥΜΦΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΈΘΝΟΣ ΣΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΝΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ, ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ. ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΟΥ.
ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΟΠΟΥ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ (ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ) , ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ (ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΚΑΙ ΦΟΡΕΑ ΑΥΤΗΣ).
ΔΙ ‘ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΛΟΙΠΟΝ, Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΩΣ, ΗΤΟΙ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΩΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΚΦΑΝΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ.
Πολλοί θέλουν το καλό μας
Μην τους αφήσετε να μας το πάρουν !!!!!!!
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
 
Δημοσ.: 782
Ἐγγραφή: Δευ 25/02/2008 10:02

Ανέλπιστα Νέα - Οργανισμός  E.N D.

Δημοσίευσηἀπό ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ » Σάβ 07/01/2017 21:12

ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ἔγραψε:ΥΓ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΣΕΛΗΔΩΝ ΑΛΛΑ ΕΞΕΤΑΣΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ)ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.


Τα έχω διαβάσει όλα τα έγγραφα και "αποδεικτικά" που αναφέρονται στις σελίδες αυτές. Έχω ακούσει και πολλές από τις ομιλίες του κ Σώρρα. Έχω διαβάσει τον όρκο που συνέταξε, τους λόγους που επικαλέστηκε για να τον συνγράψει, και τις διευκρινίσεις που έδωσε σχετικά με όσα αναφέρει ο όρκος. Έχω προσέξει τι λέει και τι δεν λέει. Έχω συζητήσει με φίλους, και δικηγόρους για το θέμα. Για όλους αυτούς τους λόγους, και κάποιους άλλους, κρίνω ότι πρέπει να μείνω μακρυά από την οποιαδήποτε ομάδα του Σώρρα.

ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ἔγραψε:... ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑ ΤΩΤΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ , ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΚΛΟΥΒΑ... ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕ;;


Δεν θα περίμενα, και δεν θα ήθελα, να τον καλέσουν στη Βουλή, όμως το γεγονός ότι από την πολιτεία δεν έχουν γίνει απαραίτητες ενέργειες να ξεκαθαρίσει το θέμα είναι κάτι που με ενοχλεί. Πολλοί έχουν ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση, είτε ιδιώτες, είτε πολιτικοί και δημόσιες υπηρεσίες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όσα λέει ο Σώρρας για τα χρήματα είναι σωστά.

Όσο για το παράδειγμά σου με την κλεμμένη επιταγή, να διευκρινίσω πως δεν βλέπω αντιστοιχία, γιατί δεν είδα να κατηγορείται ότι έχει κλέψει τα αξιόγραφα που αναφέρει. Μπορεί η κατοχή τους να μην είναι παράνομη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν αντίκρισμα.

Θέλω να ξεκαθαρίσει γρήγορα αυτή η κατάσταση, όπως φαντάζομαι ότι θέλεις κι εσύ. Προσωπικά, δεν θα στεναχωρηθώ καθόλου αν εμφανίστούν τα χρήματα (όχι τα χαρτια), και πρέπει να αναγνωρίσω το λάθος μου. Και σε αυτή την περίπτωση, όμως, δεν θα έκανα παρέα με τον κ Σώρρα.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
 
Δημοσ.: 677
Ἐγγραφή: Σάβ 06/11/2004 15:09
Τοποθεσία: Κρήτη

Ανέλπιστα Νέα - Οργανισμός  E.N D.

Δημοσίευσηἀπό ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ » Κυρ 08/01/2017 11:33

Σέβομαι απόλυτα την θέση και τις απόψεις σου Αλέξανδρε και έχεις κάθε δικαίωμα να παραμείνεις έξω και μακριά από όλα αυτά… Είναι βλέπεις μια πραχτική που επιλέγουν πολλοί συνέλληνες να περιμένουν άλλους να ρυθμίσουν την ζωή και το μέλλον αυτών και των παιδιών τους…
ΕΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ(;) ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΕΠΑΞΙΑ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΙΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΤΩΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ , ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ «ΑΡΕΝΑ»ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ «ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ , ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΧΑΣΩ Ή ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΚΑΝΩ;» ΕΑΝ Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ ( αν όντως είναι Μάνα μας) , ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ.

ΓΙΆΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΝΕΧΙΖΩ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ «προσηλυτίσω» ΕΣΕΝΑ Ή ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΔΗ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ «ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΠΟΛΗΤΕΣ»… ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟΝ «ΚΑΝΑΠΕ» ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΨΥΧΗ (ΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑ ΘΕΤΟΥΝ) ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΕΙ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ…..
Πολλοί θέλουν το καλό μας
Μην τους αφήσετε να μας το πάρουν !!!!!!!
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
 
Δημοσ.: 782
Ἐγγραφή: Δευ 25/02/2008 10:02

Ανέλπιστα Νέα - Οργανισμός  E.N D.

Δημοσίευσηἀπό ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ » Κυρ 08/01/2017 11:54

ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΩΡΡΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ???
.... ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ 766 .... 27 - 12 - 1945 ! ΦΕΚ 315 Α
ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ :
Ο ΚΑΘΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΧΕΙ 4% ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ... ΤΟΚΟΦΟΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ !!
ΑΥΤΟ ΤΟ 4% ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ! ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ 4% !!
Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ..... ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ .... ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ....
ΚΑΙ ΟΧΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ !!
ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ !!!
ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ 67650/13 ΑΘΩΩΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ !!!
ΕΝΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ .....
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ???
..... ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ???
ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ???
.... ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΥΨΟΥΣ 2.300.000.000.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΤΑ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΕΚΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ???
ΤΑ 100 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΧΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ....
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΑΚΟ ΑΡΙΘΜΟ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ Η ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ???
.
.... ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΣΩΡΡΑ ΦΕΡΟΝΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ...... ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ 18 ΩΡΕΣ ???
ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ .........
ΜΕΤΕΧΕΤΕ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ Α Ρ Χ Η Σ ???
Πολλοί θέλουν το καλό μας
Μην τους αφήσετε να μας το πάρουν !!!!!!!
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
 
Δημοσ.: 782
Ἐγγραφή: Δευ 25/02/2008 10:02

Ανέλπιστα Νέα - Οργανισμός  E.N D.

Δημοσίευσηἀπό ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ » Τρί 10/01/2017 17:51

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΟΛΑ ΞΕΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΜΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ 9-1-2017 <<ΣΕΙΣΜΟΣ>> ΠΑΓΩΣΕ Η ΚΟΛΑΣΗ.!!
Fb:https://www.facebook.com/angelo.irakleides/videos/1908812742675562
Πηγή:https://www.youtube.com/watch?v=d5BsAiGdrHs
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 9/1/2901 ΜΕ ΕΝΑ ΦΥΣΗΜΑ ΣΑΡΩΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΡΙΔΙΑ.!!! ΜΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ.!!! Πηγή:http://alfeiospotamos.gr/?p=26636
>>ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ :
>Μανουσος Ντουκακης(Προεδρος ΠΕΦΕ) : ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΧΟΡΕΥΕΙ.!!! ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ.!!! ...ΤΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΠΟΙΟΙ;;;??? ....ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.!!!! ΕΧΟΥΝ "ΤΡΟΜΟ" ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.!!!
>ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ : ...ΑΝ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΤΟ FBI ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΙΑΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.!!!!!
>>ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ_ART TV: Ο Α_ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ - [EΣΥ TV--08--01--2017](Βίντεο)
FbΒίντεο:https://www.facebook.com/angelo.irakleides/videos/1908081636082006 Πηγή:https://youtu.be/UKkR6jnesVw
=================
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
1. "ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ" - ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΑ : http://www.artemis-sorras.gr/
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr/
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr/
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr/
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr/
=======================
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ ΜΚΟ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ- Ε.ΣΥ."
http://alfeiospotamos.gr/?p=11184
=======================
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ:
http://alfeiospotamos.gr/?p=17627
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ:
http://alfeiospotamos.gr/?p=17647
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
http://alfeiospotamos.gr/?p=18373
=======================
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINKS
http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/
http://alfeiospotamos.gr/
http://alfeiospotamos.blogspot.gr/
http://spametadesma.blogspot.gr/
http://sorraskerkyra.blogspot.gr/
http://sorrasgegonota.wordpress.com/
=======================
ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ πρώην ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ «ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ» http://alfeiospotamos.gr/?p=10768
=======================
ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:
https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer
==========================
Πολλοί θέλουν το καλό μας
Μην τους αφήσετε να μας το πάρουν !!!!!!!
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
 
Δημοσ.: 782
Ἐγγραφή: Δευ 25/02/2008 10:02

Ανέλπιστα Νέα - Οργανισμός  E.N D.

Δημοσίευσηἀπό ΛΕΝΤΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ » Τρί 10/01/2017 23:30

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ Κ. ΑΡΤΕΜΙΟ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΤΟΚΑ -ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ-ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΑΝΕΙΟ 60.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΣΩ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ.ΠΡΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΣΩ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΕΧΥΡΟΥ ΤΟΥ ΜΕΡΙΔΙΟΥ ΜΟΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΑΞΙΩΣΕΩΣ ΤΩΝ 600 ΔΙς, ΗΤΟΙ 600 ΔΙΣ/10.000.000=60.000 ΕΥΡΩ.ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31/1/2017.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΔΙΟΓΕΝΕΙΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ-ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!
ΛΕΝΤΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Μέλος
Μέλος
 
Δημοσ.: 172
Ἐγγραφή: Δευ 17/12/2007 20:38

Ανέλπιστα Νέα - Οργανισμός  E.N D.

Δημοσίευσηἀπό ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ » Τετ 11/01/2017 21:52

ΕΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ 60 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΠΟΣO ΣΥΓΟΥΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΠΟΥ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ , ΘΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΙΣ ) ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΣΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΦΑΝΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΛΑ ΒΡΥΖΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΧΛΕΒΑΖΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΩΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ …
Πολλοί θέλουν το καλό μας
Μην τους αφήσετε να μας το πάρουν !!!!!!!
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
 
Δημοσ.: 782
Ἐγγραφή: Δευ 25/02/2008 10:02

Ανέλπιστα Νέα - Οργανισμός  E.N D.

Δημοσίευσηἀπό ΛΕΝΤΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ » Πέμ 12/01/2017 00:04

Τελικα, θα με εξυπρετουσε να λαβω τα χρηματα μου και σε δολλαρια, στον λογαριασμο μου Iban3423567713445745777, pinokio bank-ζιμπαμπουε
ΛΕΝΤΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Μέλος
Μέλος
 
Δημοσ.: 172
Ἐγγραφή: Δευ 17/12/2007 20:38

ΠροηγούμενηἙπόμενο

Ἐπιστροφὴ στην Μυστικὲς καὶ Φανερὲς ὈργανώσειςΠαρόντες

Παρόντες σὲ αὐτὴ τὴν Δ. Συζήτηση : Δεν ὑπάρχουν ἐγγεγραμμένα μέλη καὶ 1 ἐπισκέπτης

cron