Ποιοι κρυβονται πισω απο το χτυπημα της Νεας Υορκης ;;;;

Χῶρος ἀνταλλαγῆς ἀπόψεων

Δημοσίευσηἀπό πρώην μέλος » Πέμ 28/03/2002 11:48

Στην σελιδα

www.whofollowtower.main-page.com

Θα βρειτε μια αναλυση του θεματος που θα σας αιφνιδιασει .
ΚΥΡΙΟΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ.

πρώην μέλος
 

Δημοσίευσηἀπό πρώην μέλος » Παρ 29/03/2002 22:25

Χείμαρος όπως πάντα ο oionos..

Πολλά από αυτά που λές είναι σωστά αν και δεν συμφωνώ με όλα. Εν τούτοις δίνεις αρκετά ερεθίσματα στον κόσμο για να σκεφτεί.

Όσον αφορά το Αφγανιστάν, αυτό που ξέρω είναι ότι η στρατιωτική επέμβαση εκεί είχε σχεδιαστεί πολύ καιρό πρίν, και μάλιστα περιέργως είχε καθυστερήσει αρκετά.

Επίσης στο Αφγανιστάν, όπως και σε άλλες περιοχές, υπάρχουν και κάποια πολύ σημαντικά κείμενα (μην φανταστείτε ότι είναι προϊόν Αφγανών ή αναφέρονται σε αυτούς..)

πρώην μέλος
 

Δημοσίευσηἀπό πρώην μέλος » Σάβ 30/03/2002 08:11

ΓΙΑ ΤΑ 7 ΡΙΧΤΕΡ...ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΠΛΗΤΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...ΤΙ ΛΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ?
πρώην μέλος
 

Δημοσίευσηἀπό πρώην μέλος » Σάβ 30/03/2002 09:05

Αστειευόμενος θα μπορούσα να πώ "όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια", για να χρησιμοποιήσω και τη γνωστή λαϊκή ρήση..

Τώρα όσον αφορά τα σεισμικά όπλα, είναι γνωστό πως υπάρχουν και δεν είναι καθόλου τυχαίοι οι "σεισμοί" του Αφγανιστάν αυτή την περίοδο. Βεβαίως δεν έχουν χρησιμοποιηθεί μόνο εκεί...

Πολλά όπλα (μάλλον εφευρέσεις που χρησιμοποιούνται και ως όπλα) είναι αρκετά "παλιά" αλλά είναι ακόμα άγνωστα στο ευρύ κοινό. Και αρκετά από αυτά φαίνεται ότι έτσι θα μείνουν...

πρώην μέλος
 

Δημοσίευσηἀπό ΒΕΚΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ » Κυρ 31/03/2002 09:27

Σχετικά με τα σεισμικά όπλα συμφωνά μαζί σου YGGDRASIL. Πρόσφατα είχα ακούσει στις ειδήσεις ότι οι Αμρικανοί είχαν σκοπό να δοκιμάσουν στις σπηλιές του Αφγανιστάν κάποιες νέες βόμβες (οι οποίες βρίσκονται ακόμη σε δοκιμαστικό στάδιο) ώστε να "ξετρυπώσουν" τους Αφγανούς και το στρατό του Bin Laden. Δεν είπαν τί ακριβώς κάνουν αυτές αλλά άφησαν να εννοειθεί ότι μπορεί να προκαλέσουν σεισμούς και ότι διστάζουν να τις χρησιμοποιήσουν λόγο της αστάθειας του εδάφους της περιοχής.
ΒΕΚΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
 
Δημοσ.: 747
Ἐγγραφή: Τετ 31/10/2001 01:06

Δημοσίευσηἀπό ΚΑΟΥΛΛΑΣ ΛΑΜΠΡOΣ » Κυρ 31/03/2002 13:51

Ξανάκουσα και εγώ αυτή τη θεωρία με τα σεισμικά όπλα.

Λένε ότι όπου βομβαρδίζουν οι Αμερικανοί μετά από λίγο καιρό συμβαίνουν καταστροφικοί σεισμοί.
Μου το είπε ο θείος μου και τρεις ημέρες μετά έγινε ο σεισμός στο Αφγανιστάν!!! - λες και αυτό τους έλειπε...

Ακόμα ένα τρανταχτό παράδειγμα είναι όταν βομβάρδισαν την Σερβία. Όλα τα Βαλκάνια υπέφεραν από σεισμούς μετά από τους βομβαρδισμούς. Πρώτη η Τουρκία, λίγο μετά η Ελλάδα και πριν λίγο καιρό πάλι η Τουρκία. (Πριν λίγες μέρες έγινε και ένας μικροσεισμός στην Κύπρο αλλά δεν γνωρίζω αν έχει σχέση με αυτά τα γεγονότα)

Χαιρετισμούς,
::Λάμπρος

ΚΑΟΥΛΛΑΣ ΛΑΜΠΡOΣ
 

Δημοσίευσηἀπό πρώην μέλος » Δευ 01/04/2002 10:54

Εχετε ακουσει για τα πειραματα που εκαναν οι Αμερικανοι
στην τηλεπικοινωνιακη βαση των Γουρνων-πριν την εγκα
ταλειψουν-,σχετικα με τιs σεισμικεs διεγερσειs/συμπεριφο
ρεs με τεχνητεs επεμβασειs?
Αν υπαρχουν οποιεσδηποτε πληροφοριεs, παρακαλω να
απαντησετε.

Εναs επαγγελματιαs φωτογραφοs
και για την αντιγραφη
intralex intralex intralex intralex

(Διορθώθηκε από intralex στις 11:57 μμ on 31 Μαρ 2002)

πρώην μέλος
 

Δημοσίευσηἀπό πρώην μέλος » Δευ 01/04/2002 21:10

...Έχω την γνώμη ότι οι βομβαρδισμοί των αμερικανών στις σπηλιές του Αφγανιστάν,μόνο για να "ξετρυπώσουν" τον Λάντεν δεν γίνονται...
Άποψη μου πάντα είναι οτι επιδιώκουν την ενεργοποίηση κάποιων ρηγμάτων με σκοπό την διάνοιξη ή το κλείσιμο κάποιων πυλών...


ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΠΑΛΙΟΥΣΗ

πρώην μέλος
 

Δημοσίευσηἀπό πρώην μέλος » Τρί 02/04/2002 04:02

Συμφωνώ εν πολλοίς μαζί σου ΗΡΑ. Αν κοιτά3εις κι άλλο το θέμα πιθάνώς να μπορέσεις να βρείς κάποια σύνδεση με τα κείμενα που προανέφερα.

Προς ΑΒΡΟΝΥΧΟ, τα όπλα στα οποία αναφέρεσαι πιθανώς να είναι οι βόμβες οι οποίες μπορούν να διαπεράσουν τα τοιχώματα ενός κτιρίου και να εκραγούν σε κάποιο συγκερκιμένο σημείο, π.χ. να περάσει η βόμβα από την ταράτσα του κτιρίου και να εκραγεί στον 3ο όροφο.

Επίσης είναι κάποιες άλλες βόμβες οι οποίες (δυστυχώς δεν ασχολήθηκα πολύ με το θέμα οπότε ίσως κάποιες περιγραφές να είναι λάθος) αλλοιώνουν τη στοιχειομετρική αναλογία του αέρα. Το αποτέλεσμα είναι ότι προκαλείται μερική έλλειψη οξυγόνου αλλά δεν προκαλούνται μεγάλες υλικές ζημιές και μπορεί να γίνει αναγνώριση πτωμάτων διότι συνήθως δεν υφίσταται διαμελισμός του σώματος. ( τα μάτια και τα αυτιά παθαίνουν τη μεγαλύτερη ζημια, ίσως η αγαπητη ΑΒΡΟΝΥΧΟΣ καθότι βιολόγος αν δεν κάνω λάθος, θα μπορούσε να με διαφωτίσει εδώ; )

Αυτά τα ολίγα και "νοσηρά"

πρώην μέλος
 

Δημοσίευσηἀπό ΒΕΚΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ » Τρί 02/04/2002 10:02

Αν μπορούσες YGGDRASIL, να μας βρεις λίγες περισσότερες πληροφορίες για αυτές τις βόμβες που αλλοιώνουν τη σύσταση του ατμοσφαιρικού αέρα, π.χ. το όνομά τους, για να μπορέσω κι εγώ να δω πώς λειτουργούν και γιατί καταστρέφουν μόνον τα μάτια και τα αυτιά, χωρίς να κάνω εικασίες :)
ΒΕΚΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
 
Δημοσ.: 747
Ἐγγραφή: Τετ 31/10/2001 01:06

Ἑπόμενο

Ἐπιστροφὴ στην Παγκοσμιοποίηση - Νέα ΤάξηΠαρόντες

Παρόντες σὲ αὐτὴ τὴν Δ. Συζήτηση : Δεν ὑπάρχουν ἐγγεγραμμένα μέλη καὶ 1 ἐπισκέπτης

cron