ΓΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ 1983

Συζήτηση γιὰ διάφορα θέματα

Δημοσίευσηἀπό ΦΑΛΑΝΘΟΣ » Πέμ 05/01/2006 05:18

Ήθελα από καιρό να γράψω την άποψη μου για το ζήτημα, μιας και μέσω της έρευνας του Ιωάννη Φουράκη είδα και έμαθα κάποια πράγματα για τα παιδία που είναι ξεχωριστά.

Το ζήτημα βέβαια πήρε μεγάλες διαστάσεις κοινωνικά μέσω των εκπομπών του Κωνσταντίνου Χαρδαβέλα έτσι είναι αρκετά δύσκολο να κρατήσουμε πια τις ισορροπίες με τους αξιότιμους κατά τα άλλα καθηγητές των Πανεπιστημίων, Παιδοψυχολόγων και κάθε λογής ειδικών άλλα εξολοκλήρου επιστημονικά και μόνο ανθρώπων(τουλάχιστον στις απόψεις που διατύπωσαν).

Το ζήτημα ωστόσο ξεκινά από πολύ πιο παλιά και όχι από το 1983 που τόσο έχουμε αναλύσει.

Στο βιβλίο του Θ. Αξιώτη «Η αποκρυπτογράφηση του Δίσκου της Φαιστού, Ο Ηρακλής στον Λαβύρινθο» Εκδ. Γεωργιάδης και την σελίδα 273 λέει τα κάτωθι:

« Κατά τα έτη 1963 και 1969 πραγματοποιήθηκε μια σύνοδος των πλανητών Ουρανού και Πλούτωνα. Πρόκειται για μια ασυνήθιστη σχετικά σύνοδο και τα παιδιά που γεννήθηκαν στα χρόνια αυτά δέχτηκαν τις επιπτώσεις της, συνδυασμένες, για πρώτη φορά με την πρόσθετη επίδραση της αυγής της Εποχής του Υδροχόου, που ανατέλλει.
Τα παιδιά αυτά θα είναι η ελπίδα ή η σύμφορα της εποχής τους: θα σώσουν ή θα καταστρέψουν τον κόσμο. Σε είκοσι περίπου χρόνια, όταν θα αρχίσει να γίνεται αισθητή η παρουσία τους στην κοινωνία, μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα δούμε τη πρώτη πραγματική εκδήλωση του Υδροχόου σε παγκόσμια κλίμακα.»

Διερωτήματα:
1. Όταν έρθει η ώρα να εξουσιάσει πολιτικά κυρίως, αυτή η γενιά περίπου το 2010-2020, με βάση τα ηλικιακά κριτήρια της πολιτείας μας τι επρόκειτο να συμβεί ?
2. Αν όπως μας πληροφορεί ο θ.Αξιώτης την εποχή εκείνη είναι η αυγή(πρώτοι δέκανοι της εποχής του Υδροχόου ) τι αλλαγές μπορεί να επέλθουν τόσο στην κοινωνία όσο και στην χλωρίδα και πανίδα της γης ?

Υπάρχει σε ένα επιστημονικό μελέτημα το οποίο εξετάζεται από το Πανεπιστήμιο της Λέσβου για το μεταπτυχιακό στο τμήμα της Περιβαντολογικης Οικονομίας ένα φανταστικό γράμμα μιας γυναίκας προς τον άνδρα της (που δουλεύει κάπου αλλού, μακριά της) κάπου κοντά στο 2020 που λέει εν ολίγοις «Ζούμε στις υπόγειες εγκαταστάσεις με τα παιδιά τρώμε τις κονσέρβες που μας δίνουν και κάνουμε έναν περίπατο στην φύση όσο μας επιτρέπουν περίπου 2 με 3 ώρες καθημερινά» (θα σας παραθέσω τον τίτλο του της επόμενες μέρες)
Θέλοντας βέβαια με έναν επιθετικό τόνο να προβληματίσει για την μόλυνση του περιβάλλοντος.

Εν συνεχεία θα πάμε στο βιβλίο του Ιωάννη Φουράκη ΚΥΔΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ και τις σελίδες 361-365 στο κεφάλαιο ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΓΕΝΝΗΘΕΝΤΩΝ ΤΟ 1978-1982 ΚΑΙ ΤΗΣ «ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ»

Στις σελίδες αυτές ο συγγραφέας παραθέτει αποσπάσματα από το βιβλίο του Lee Carol-Indigo Children, μέσα σε αυτό γίνεται μια αναφορά στα Γαλάζια παιδιά της γενιάς 1978-1982, που διαθέτουν ένα φορτισμένο δυναμικό αλλαγής του DNA δια το ανθρώπινο είδος Η συγγραφέας λέει τα κάτοθι:

«..Οι Σαμάνοι της Γης θα τα αναγνωρίσουν αμέσως διατι φέρουν τα χαρακτηριστικά αυτού του επιπέδου, αφού είναι νέος τύπος. Μόνοι τους δεν μπορούν να κάνουν τίποτα εις τον πλανήτη. Πρέπει ν δημιουργήσουν απογόνους. Είναι μέσα από αυτή την διαδικασία όπου ο καταλύτης του δυναμικού των θα απελευθερωθεί. Οι απόγονοι από το ζευγάρωμα με κανονικούς ανθρώπους θα φέρει μια λεπτή αλλάαδιάκριτη αλλαγή εις το DNA των. Εάν τύχει να πολλαπλασιαστούν μεταξύ των δεν θα συμβεί τίποτα το ασυνήθιστο μόνο με κανονικούς ανθρώπους θα υλοποιηθεί αυτό το δυναμικό. »

Σκέψεις:
1. Οι Σαμάνοι κυρίως οι αρχαίοι που ονομάζονται Ολμέκοι ή Τολτέκοι έχουν μια πλούσια παράδοση( τουλάχιστον όπως μας την παρουσιάζει ο Carlos Castaneda )και πολύ κοντά τουλάχιστον, για τον γράφοντα με την χαμένη ελληνική Παράδοση (Σαμιακοί Κώδικες, Χρυσή Βίβλος της Ελευσίνας και εννοείται με τους γράφοντες αυτής. ) μέσα από τα 12 βιβλία του Καστανέτα έχουμε πληροφορίες για πολλά θέματα που μας αφορούν άμεσα, όμως κατά την ταπεινή μου άποψη ο Κάρολ βάζει μια μεγάλη γενικότητα, χαρακτηρίζοντας απλά Σαμάνους όλους τους Διορατικούς [ διορατικό: εδώ χαρακτηρίζουμε όποιον μπορεί να βγάλει σαφή συμπεράσματα παρατηρώντας την Ενέργεια= Αύρα(κατά τους δυτικούς) μα τα "ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ"].
2. "ένα φορτισμένο δυναμικό αλλαγής του DNA"
Υπάρχουν άπειρες στον αριθμό έρευνες στις οποίες οι επιστήμονες αποκωδικοποιούν(προσπαθούν λένε ) το DNA αλλά και από έρευνες διαφόρων συγγραφέων μέχρι κινηματογραφικά φιλμ που εντάσσονται μέσα στο θέμα αυτό.
Όμως οι λέξεις εδώ μου φαίνεται να είναι τοποθετημένες από τον Κάρολ λίγο τυχαία δίχως σαφείς ενδείξεις για το τι θέλει να πει στην πραγματικότητα.


Για τα παιδία του 1983 αναφέρει το ίδιο το έγγραφο που εστάλη σε αυτά πως είναι τα τυχερά παιδιά που γεννήθηκαν τότε ( για το συγκεκριμένο θέμα στο ΚΥΔΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ μπορούμε να βρούμε όλες τις πληροφορίες )

Ο Ι. Φουράκης στη συνέχεια αναφέρει πως ένα μεγάλο ποσοστό που γεννήθηκε το 1992 και 1994 ανήκει στην κατηγορία των γαλάζιων παιδιών.
Ο Lee Carroll αναφέρεται στην αύρα των παιδιών και λέει πως θα έχει γαλάζιο χρώμα.
Η Ενέργεια όπως γνωρίζουμε μέσα από τις πληροφορίες για τους σαμάνους-CARLOS CASTANEDA- που αφορά των άνθρωπο ήταν λευκή στο παρελθόν και κιτρινωπή στις μέρες μας. Γαλάζια/ες οντότητα/ες οι Σαμάνοι ονομάζουν μονάχα συγκεκριμένες παρουσίες δίχως φυσικό σώμα (δηλαδή ενέργειες) που έρχονται(όποτε έρχονται) για δικούς τους λόγους-αλλά είναι «φιλικά προσκείμενες»-

Πάμε τώρα αρκετά χρόνια παλαιότερα στα πρώτα σωσμένα κείμενα που έχουν διασωθεί από τους αρχαίους μας δασκάλους,. Συγκεκριμένα στον Ησίοδο και το
«Έργα και Ημέραι» εδώ στον στοίχο 175-178(εκδ. ΚΑΚΤΟΣ) ο Ησίοδος μας πληροφορεί:

«Μακάρι εγώ μαζί να μην ήμουνα με τους πέμπτους ανθρώπους, αλλά η πριν να είχα πεθάνει ή μετά να γεννιόμουν, γιατί τώρα το γένος είναι σιδερένιο.»

Η περιγραφή του παρακάτω είναι ενδεικτική λέει πως μέσα στα βάσανα ζει το γένος αυτό και ο Ζευς τους αφανίζει όταν αποκτήσουν γκρίζους κροτάφους.

Στα χρόνια μας ο συγγραφέας Α. Ν Ασημακόπουλος στο βιβλίο του ΣΗ-ΜΑΝΤΙΚΗ «Α» σελ.97 γράφει τα ακόλουθα, που αν και βασίζονται στην δική του οπτική αξίζει να τα παραθέσουμε:

{«ΣΤΑΦΥΛΑΙ: ΣΤ-Α-ΦΥΛΑΙ
[«σταφυλαί παντείται»,«Σταφυλίτης» :ο τας σταφυλάς φυλάττων-επίθετο του βάκχου }

"Ο Διόνυσος είναι ο αρχηγέτης όλων των υποφυλών, των ριζών φύλων και των ανακυκλήσεων τους ή «γύρων».
Ανάγκη διαφυλάξεως, περιφρουρήσεως και καλλιέργειας έχουν οι έξι (ΣΤ)-γιατί (η Ζ) ξεφεύγει από το νόμο των επαναγεννήσεων και συνεπώς δεν παράγει κρασί ή κάρμα.
Γι' αυτό η ονοματοποίηση συμπεριλαμβάνει τις έξι ρίζες φυλές ή Στ-α-φυλές."

Σύντομη Επεξήγηση:
Τέτοια κείμενα αν και θα έλεγα πως αποτελούν μια κληρονομιά της πολύ νεοτέρας ελληνικής μελέτης φαίνονται δυσνόητα ή δίχως επιχειρήματα, όμως τα πράγματα είναι τελείως αλλιώτικα μιας και το κείμενο αυτό είναι του 1990 (περίπου 26 ετών)Τοτε πέραν του σεβαστού δασκάλου μας Ι.Φουράκη -1990- δεν έγραφαν και πολλοί τέτοια πράγματα,για να μην ξεχνιόμαστε! )
Συνεπώς κάποια γνώση κατείχε ο συγγραφέας του.
επειδή η συνέχεια του είναι ακόμα πιο δύσκολη δεν την παραθέτω.


Αριθμολογημένη ανάλυση:

1. Από πού Προέρχεται η βεβαιότητα του κ. Ασημακόπουλου για την σίγουρη είσοδο της έκτης φυλής ?
2. Απο την Ελληνική Γλώσσα βέβαια, αλλα ας ξαναδούμε λίγο πιο πάνω το κείμενο του Ησιόδου.
3. Μήπως οι αρχαίοι μας διδάσκαλοι είναι η πιο σοβαρή πηγή ?
Η οποία μπορεί να προσπεράσει και τις {μετά από 3000 χρόνια( με την κατεστημένη χρονολόγηση)} επιστημονικές μελέτες.
4. Τι θα λέγατε να πούμε πως τις καθοδηγεί ?
5. Αλλά γιατί αν η αρχαία γραμματεία καθοδηγεί τις επιστημονικές μελέτες όλοι οι επιστημονικοί κύκλοι αρνούνται κάτι τέτοιο?

Τέλος μιας και γνωρίζω πως ένα τόσο μεγάλο κείμενο κουράζει να μπούμε λίγο στα παιδιά του 1983 και την δική μου άποψη μιας και πιστεύω πως με τον Μιχάλη Αποστολάκη κάναμε ότι μπορέσαμε να βοηθήσουμε τον Ιωάννη Φουράκη κάπου στο 2001, τότε που η έρευνα ήταν ακόμα στην αρχή.

Κοινωνικά: τα παιδιά λοιπόν του 1983 είναι όπως είμαστε όλοι εμείς, με μια μεγάλη διαφορά, την δυνατότητα να γίνουν ότι όλοι μας «ονειρευόμαστε» Άνθρωποι που Θα αφήσουν το όνομα τους στην Ιστορία. Το επιχείρημα είναι πολύ απλό, η Ιστορία τους έχει είδη αναφέρει!

Ψυχικά: δεν μπορώ να γνωρίζω, μιας και επειδή είμαι ένας ανίκανος άνθρωπος δεν είμαι ακόμα Διορατικός, όμως ξέρω τι μου είπαν πολλά από αυτά τα παιδιά αλλά και όλα τα στοιχεία που έχουμε μέχρι σήμερα υπόψη μας.

Μεταφυσικά: Τα παιδιά του 1983 είναι το έκτο Γένος αυτό που ο Ησίοδος θα ήθελε να είχε γεννηθεί ή αν το θέλετε και διαφορετικά μπορείτε να το διαβάσετε στο ΟΡΑΜΑ αλλά και Το ΚΥΔΟΣ είναι οι Ήρωες του Τετάρτου Γένους, τους οποίους σαφώς προτιμά ισόποσα με το έκτο ο Πατέρας της Μυθολογίας.
Εξάλλου δεν διαλέγει μεταξύ διαφορετικών επιλογών.

Συμπερασματικά:

Το Πέμπτο γένος τελειώνει και όπως όλα τα προηγούμενα είχε και αυτό τις μεταλλάξεις του { Στο βιβλίο Μειξις- Ανακύκλησις το Ι.Φουράκη αναλύεται το θέμα μετάλλαξη, για το παρελθόν με κάθε προσπάθεια (ακόμα και πειραματικά)} Κατά την ταπεινή μου άποψη οι άνθρωποι του 1963-1969 είναι η τελευταία πινελιά του Πέμπτου Γένους από εκεί και έπειτα έχουμε την πρώτη μετάλλαξη για το έκτο γένος των Ανθρώπων, μέχρι τις μέρες που θα πρέπει να γίνει μια υπέρβαση για να πάρει ίσως σάρκα και οστά το πρώτο Γέννημα του Υδροχόου.. για τον λόγο αυτό ο Κάρολ λέει τα κάτωθι ασχέτως αν παρεξηγηθεί:
Πρέπει ν δημιουργήσουν απογόνους. Είναι μέσα από αυτή την διαδικασία όπου ο καταλύτης του δυναμικού των θα απελευθερωθεί. Οι απόγονοι από το ζευγάρωμα με κανονικούς ανθρώπους( εδώ τώρα συμπληρώνω άλλης γενιάς εννοεί , βλέπε παραπάνω 1978-1982 ΄κ 1990-1994=Indigo=Γαλαζιοι ενώ όσοι γεννήθηκαν ανάμεσα=άνθρωποι ) θα φέρει μια λεπτή αλλά αδιάκριτη αλλαγή εις το DNA των. Εάν τύχει να πολλαπλασιαστούν μεταξύ των δεν θα συμβεί τίποτα το ασυνήθιστο μόνο με κανονικούς ανθρώπους θα υλοποιηθεί αυτό το δυναμικό. »
Ο θ.Αξιώτης μας ενημερώνει . Σε είκοσι περίπου χρόνια, όταν αρχίσει να γίνεται αισθητή η παρουσία τους στην κοινωνία(των 63-69 γεννημένων), μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα δούμε τη πρώτη πραγματική εκδήλωση του Υδροχόου σε παγκόσμια κλίμακα.»

Έφτασαν λοιπόν τα χρόνια αυτά και εμείς πρέπει στοχαστικά να ψάχνουμε για σημάδια των καιρών.

ΣΤΟΧΑΣΤΙΚΑ ΕΙΠΑ!
ΦΑΛΑΝΘΟΣ
Μέλος
Μέλος
 
Δημοσ.: 170
Ἐγγραφή: Κυρ 17/02/2002 01:53

Δημοσίευσηἀπό ΦΑΛΑΝΘΟΣ » Παρ 06/01/2006 20:52

Απόσπασμα
Υπάρχει σε ένα επιστημονικό μελέτημα το οποίο εξετάζεται από το Πανεπιστήμιο της Λέσβου για το μεταπτυχιακό, στο τμήμα της Περιβαντολογικης Οικονομίας ένα φανταστικό γράμμα μιας γυναίκας προς τον άνδρα της (που δουλεύει κάπου αλλού, μακριά της) κάπου κοντά στο 2020 που λέει εν ολίγοις «Ζούμε στις υπόγειες εγκαταστάσεις με τα παιδιά τρώμε τις κονσέρβες που μας δίνουν και κάνουμε έναν περίπατο στην φύση όσο μας επιτρέπουν περίπου 2 με 3 ώρες καθημερινά» (θα σας παραθέσω τον τίτλο του της επόμενες μέρες)
Θέλοντας βέβαια με έναν επιθετικό τόνο να προβληματίσει για την μόλυνση του περιβάλλοντος


Το βιβλίο στο οποίο αναφέρομαι λέγετε "Βιώνοντας το περιβάλλον" και είναι 2 τόμοι η συγκεκριμένη ιστορία βρίσκεται στον δεύτερο τόμο και οι συγγραφείς του ονομάζονται Miller και Tyler, απο τις εκδόσεις ΙΩΝ.
ΦΑΛΑΝΘΟΣ
Μέλος
Μέλος
 
Δημοσ.: 170
Ἐγγραφή: Κυρ 17/02/2002 01:53

Δημοσίευσηἀπό ΦΑΛΑΝΘΟΣ » Σάβ 07/01/2006 22:16

Το να ξεκινήσει στοχαστικά ένα ταξίδι στην πραγματικότητα για την ανεύρεση στοιχείων μέσω των οποίων θα ανακαλύψουμε την εναλλαγή ολοκλήρου του οικοδομήματος της κοινωνίας, είναι το λιγότερο μάταιο.

Βέβαια είναι συνηθισμένος ο Έλληνας στα ταξίδια και είναι μάλιστα ο καλύτερος καπετάνιος για την ανακάλυψη προορισμών έστω και λανθασμένων, όμως έτσι ίσως βρει μια μέρα την Ιθάκη.

Το γένος των παιδιών του 83 όπως άρχισα να το ονομάζω θα πρέπει να σηματοδοτεί μια πραγματική αφετηρία, έστω στην «Αιθεροβαμονική» ελληνική κοινωνία.

Το κύριο ερώτημα λοιπόν είναι το εξής:

Ποια είναι η αλυσίδα ζητήματος στο οποίο εμείς εντάσσουμε τα παιδιά αυτά?
Διότι είναι ένας κρίκος από την αλυσίδα και όχι ένα μεμονωμένο ζήτημα, άσχετο και αυθαίρετο.

Ερώτημα που ελπίζω να προσεγγίζω με την τοποθέτηση της εποχής του Υδροχόου ως τίτλο της αλυσίδας αυτής.

Όμως τι μπορεί να ναι η εποχή του Υδροχόου?

Εδώ έπεσα σε περισυλλογή.
Τώρα ο απλός παρατηρητής του κείμένου περιμένει μια δυναμική ανάλυση εσχατολογικού περιεχομένου με τελικό σκοπό την δημιουργία ενός σεναρίου για ταινία του Χόλιγούντ, αλλά δεν θα του κάνω το κέφι.

Η εποχή του Υδροχόου είναι η εποχή του Αγίου Πνεύματος.

Η εποχή του Αγίου Πνεύματος μπορεί να μην εντάσσεται πλήρως στο Ορθόδοξο θεολογικό γίγνεσθαι.
Αυτό γίνεται για δυο λόγους κατά την δική μου άποψη.

Α) Ο Ιησούς μίλησε για την Βασιλεία των Ουρανών και τίποτε άλλο.
Β) Οι Πατέρες της Εκκλησίας προσπαθώντας να σώσουν την θεολογική συνέχεια της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού άφησαν οτιδήποτε ατεκμηρίωτο από την Καινή Διαθήκη στα χέρια των Αιρετικών Χριστιανών.

Σύντομη ανάλυση:
1. Τα λόγια του Ιησού είμαι ανάξιος να σχολιάσω.
2. Τις πράξεις των πατέρων είμαι αναρμόδιος να κρίνω.

Η βασιλεία των Ουρανών είναι μια ουσιαστική προσδοκία και για να επέλθει σε γήινα πεδία πάντα πρέπει να έλθει σιγά-σιγά μέσω ανακατατάξεων πράγμα το οποίο κυρίως σημαίνει Ανθρώπινη Μετάλλαξη ( Όταν θα έρθει η ώρα να εκτιμήσει το Μείξις Ανακύκλησης η Ελληνική Επιστημονική κοινότητα εμείς θα γελάμε ευχαριστημένοι σαν τον Άγιο Βασίλη από τα άστρα, αλλά πώς να το εκτιμήσει όταν δεν υπάρχει έδρα Ανθρωπολογίας στα Πανεπιστήμια μας και μας έχουν τρελάνει στους δεκάδες οικονομικούς κλάδους )
Η ανθρώπινη Μετάλλαξη μπορεί στο αρχαίο μας παρελθόν να έγινε με πολύπλοκο και δαιδαλώδη τρόπο, όμως στις μέρες μας εφόσον διαθέτει ο Άνθρωπος το «σαρκίον» σε μιαν εξυπηρετική μορφή, η μετάλλαξη μπορεί να έχει μόνο προσαρμοστικό ρόλο της Ψυχικής καταστάσεως μας, άρα δυνάμεθα να την ονομάσουμε Ψυχική Μετάλλαξη.

Λέω δηλαδή εφορμούμενος από την «Κοιλάδα των Ρόδων» (Παύλου Ντίναχ) και την αναφορά του για το Σάμιθ και το Νίμπελβιρχ και την επικοινωνία του Ανθρώπου μαζί τους.
Ο Θ. Αξιώτης λέει πως αυτές οι δύο λέξεις που ποτέ δεν ερμηνεύτηκαν είναι το δέντρο της γνώσης και το δέντρο της ζωής.
Συνεπώς αν το τελικό σημείο της μετάλλαξης είναι η άμεση επικοινωνία του ανθρώπου με το ΘΕΟ τότε η επερχόμενη σταδιακή αλλαγή είναι προφανές ότι θα μας φαίνεται όλο και εντονότερη ίσως σφοδρή επίθεση κατά της λογικής και εν γένει της στάσης και συμπεριφοράς μας.

Σημασία έχει πως όλη η «Αιθεροβαμονική Κοινότητα» μιλά σωστά και απλώνει τα φανταστικά της μάτια εκεί που πρέπει, στην κατάσταση του ανθρώπου εντός αυτού και πουθενά αλλού, εκεί επρόκειτο να γίνει αυτή η τρομερή αλλαγή.

Μα όλοι θα πουν, για στάσου ο Φουράκης λέει για τα παιδιά πως έχουν σημάδια στο σώμα και ότι διαφέρουν στα μάτια και όπου αλλού.
Βέβαια, ακριβώς αυτά αναφέρει.
Και μάλιστα εξέδωσε κείμενο του Αλεξανδρέως Αδαμαντίου «περί φυσιογνωμικών» για να προβάλει το ζήτημα της εξωτερικής μας εμφάνισης.
Όμως δεν στάθηκε ούτε μια φορά στα σημάδια για κάποιον αυτοσκοπό αλλά τα χρησιμοποιεί για κάτι που σχετίζεται με την απόδειξη της εσωτερικής τους κατάστασης.
Έτσι όπως αρμόζει στην Επιστήμη της Φυσιογνωμικής.

Χρησιμοποιώ λοίπον την άποψη του Ορθόδοξου εσωτεριστή Boris Muravief.
Η εποχή του Αγίου Πνεύματος επέρχεται μετά την εποχή του Υιού που έγινε μετά την εποχή του Πατρός.

Λαμβάνοντας ως δεδομένη την άποψη αυτή και κάνοντας λογικά άλματα, έχουμε:

Κάθε μια εκ των 3 εποχών έχει λογικά 4 Ζωδιακούς Αστερισμούς διάρκεια.
Αν τώρα η εποχή του Υιού έχει τελευταίο τους Ιχθύς και του Αγίου Πνεύματος Πρώτο τον Υδροχόο τότε έχουμε:

3) Υδροχόος-Αιγόκερως-Τοξότης-Σκορπιός
Αγίου Πνεύματος
2) Δίδυμοι-Τάυρος-Κριός-Ιχθύς
Υιού
1) Ζυγός-Παρθένος-Λέων-Καρκίνος
Πατρός

Τώρα τα πράγματα παίρνουν έναν όγκο.
Αν υπολογίσουμε ότι αφού αυτός είναι ο Μεγάλος ενιαυτός και δίνατε να διαχωριστεί σε τρία ίσα μέρη το κάθε ένα από αυτά θα είναι 2083 χρόνια (25000 δια 3 =8333 δια 4 =2083)

77 χρόνια έχουν μείνει δεν είναι και τόσα πολλά.

Ένα παιδάκι που σήμερα γεννιέται ( Ω! τη τύχη στο ζώδιο του Υδροχόου ) θα προλάβει και ως Παππούς την μεγάλη είσοδο, στον αστερισμό αυτού.

Ας δούμε που βρισκόμαστε σήμερα, σύμφωνα λοιπόν με αυτή την άποψη
Είμαστε λοιπόν στα τέλη του 29 δεκάνου του αστερισμού του Ιχθύ,
7,5 χρόνια πριν το τέλος του 29 πιο συγκεκριμένα.

Και τώρα το πιο μεγάλο ΣΟΚ της κοινής Γνώμης που λιγουρεύεται τις προφητείες των Μάγια.

2006+7,5=2013,5 άντε σας βγάζω και ΦΠΑ(μιάς και έχουμε πολλές απόψεις για την ακριβή διάρκεια του ενιαυτού),τι μας έμεινε άραγε
2012

Σίγουρα μπορεί να μην σημαίνει τίποτε, από την άλλη πλευρά όμως τότε τα παιδιά του 1983 θα είναι στα 29 ετών και θα βαδίζουν στα 30, όσες δηλαδή και οι μοίρες του αστερισμού του Ιχθύ που τότε από τον 29 δέκανο(=μοίρα) θα μπαίνει θα μπαίνει στον 30 δέκανο(=μοίρα).
Στην αστρολογία τα παιδιά που γεννήθηκαν τον Απρίλιο του 1983 ανήκουν στο Ζώδιο του Κριού τα περισσότερα και ένα μέρος αυτών στο ζώδιο του Ταύρου.
Ο Κριός έχει ως πολύτιμο λίθο τον Σίδηρο, ενώ ο Ταύρος τον Χαλκό

Τύχη ή
Μήπως τα πράγματα παίρνουν έναν δρόμο?

Το 5 Γένος ονομάζεται Σιδερένιο, ενώ το 3 ονομάζεται Χάλκινο.

Πολύτιμα και τα δυο αυτά Γένη για το Γένος των Ηρώων και αυτό γιατί δίχως αυτά δεν έχει καμιά αποστολή.Και το Γήπεδο αρχίζει να γεμίζει..


Υ.Γ Ευχαριστώ τους Μιχάλη, Δήμητρα, Παναγιώτη, Βλάση για την Βοήθεια τους και τον χρόνο που μου διέθεσαν για την δημοσίευση αύτη.
ΦΑΛΑΝΘΟΣ
Μέλος
Μέλος
 
Δημοσ.: 170
Ἐγγραφή: Κυρ 17/02/2002 01:53

Δημοσίευσηἀπό ΛΥΜΝΙΟΥΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ » Σάβ 07/01/2006 22:56

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την τόσο κατατοπιστική και αναλυτική δημοσίευση.
Όμως έχω μία απορία. Είδαμε στην εκπομπή του κ. Χαρδαβέλα τις «παράξενες» ερωτήσεις που έπρεπε να απαντήσουν τα παιδιά του 83.
Αν κάποιος γεννημένος σε άλλη χρονολογία απάντησε θετικά σε όλες αυτές τις ερωτήσεις και αν νοιώθει όλα αυτά από πολύ μικρός τότε αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι ή είναι τελείως τυχαίο?
ΛΥΜΝΙΟΥΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
Νεοεισερχόμενος
 
Δημοσ.: 10
Ἐγγραφή: Παρ 11/07/2003 05:38

Δημοσίευσηἀπό ΒΕΚΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ » Κυρ 08/01/2006 01:26

Όσον αφορά τα παιδιά Indigo, τα οποία στην ελληνική γλώσσα αποδόθηκαν ως "Γαλάζια" ή από άλλους ως "Νέα" παιδιά, η γνώμη μου είναι ότι δεν έχουν καμία σχέση με τα "παιδιά του '83" όσο και αν κάποιοι έχουν ήδη προσπαθήσει ή μελλοντικά θα προσπαθήσουν να τα ταυτήσουν για τους δικούς του λόγους.

Πρώτα από όλα, ο όρος «παιδιά Indigo» δεν αποτελεί κοίημα της επιστημονικής κοινότητας καθώς πρωτοχρησιμοποιήθηκε από μια ψυχικό την Nancy Ann Tappe, η οποία το 1982 στο βιβλίο της "Understanding Your Life through Color" (Κατανοώντας την ζωή σου μέσω του χρώματος) κατηγοριοποίησε τις ανθρώπινες προσωπικότητες βάση της χρωματικής απόχρωσης της αύρας. Σύμφωνα με την Tappe,"το φαινόμενο των Indigo αποτελεί μία από τις πιο συγκλονιστικές μεταβολές στην ανθρώπινη φύση που αναφέρθηκε ποτέ στην ανθρώπινη κοινωνία. Η ετικέττα Indigo περιγράφει το 95% των παιδιών που έχουν γεννηθεί τα τελευταία 10 χρόνια... Τα φαινόμενα αυτά συμβαίνουν σε παγκόσμια κλίμακα και τελικά τα Indigos θα αντικαταστήσουν ολοκληρωτικά όλα τα άλλα χρώματα. Όταν είναι μικρά παιδιά τα Indigos αναγνωρίζονται εύκολα από τα ασυνήθιστα μεγάλα και καθαρά μάτια τους. Πάρα πολύ έξυπνα, επιφυλακτικά παιδιά, με ισχυρή μνήμη και ισχυρή επιθυμία να ζήσουν βάση του αυθορμητισμού τους, τα παιδιά αυτά της επόμενης χιλιετίας είναι ευαίσθητες χαρισματικές ψυχές με ανεπτυγμένη συνείδηση που ήρθαν εδώ για να βοηθήσουν να αλλάξουμε τις δονήσεις της ζωής μας και να δημιουργήσουμε μία χώρα, μία γη και ένα είδος. Αποτελούν την γέφυρά μας για το μέλλον..." Όμως σύμφωνα με την Peggy Day και Susan Gale στο βιβλίο τους "Edgar Cayce on the Indigo Children", την εμφάνιση των Indigo είχε προβλέψει ο Edgar Cayce πολύ πριν αναφέρει η Tappe κάτι για αυτά.

Όπως και να έχει το πράγμα, όποιος και να είχε μιλήσει πρώτος για τον ερχομό των παιδιών Indigo, με μηνύματα του τύπου "ΜΙΑ ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΓΗ, ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ" δεν παύει να εξυπηρετεί τους σκοπούς της Νέας Εποχής, της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης. Επιστημονική βάση για την ύπαρξη των Indigo δεν έχει δοθεί, καθώς το όνομά τους οφείλουν στο χρώμα της αύρας τους. Εκτός του ότι απόδειξη αποδεκτή από την επιστημονική κοινότητα για την ύπαρξη της αύρας δεν υφίσταται, ακόμη και αν σαμανικά και αυθαίρετα κάποιος δεχτεί την ύπαρξη της αύρας, η αύρα ποτέ δεν αποτελείται από ένα και μόνο χρώμα, παρά από δακτύλιους χρωμάτων, όπως φαίνονται στις φωτογραφίες Kirlian ή περιγράφονται από τον Castaneda (luminous cocoons).

"Τα Παιδιά Indigo" (The Indigo Children) είναι το βιβλίο του Lee Carroll ενός διάμεσου που ισχυρίζεται ότι επικοινωνεί με μια εξωγήινη οντότητα που ακούει στο όνομα Kryon (Κρύον) και της γυναίκας του Jan Tober. Ο Carroll έχει σπουδάσει οικονομικά και υπήρξε ιδιοκτήτης μιας τεχνικής εταιρείας ηχοσυστημάτων για 30 χρόνια, μέχρις ότου μια επίσκεψη σε έναν ψυχικό οδήγησε στη νεο-εποχική κρίση του μεσήλικα τότε Carroll. Ο Carroll στράφηκε τότε στην θρησκεία και άρχισε να ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο δίνοντας σεμινάρια θετικής σκέψης και υποστήριξης. Μαζί του ήταν η Tober η οποία ακολουθούσε τις μεταφυσικές τέχνες και την θεραπεία με τα χέρια, και τραγουδούσε jazz σε περιοδείες με τον Benny Goodman και τον Fred Astaire.

Η οντότητα Kryon έχει αποκαλύψει «σημαντικά» μηνύματα του τύπου "Η αγαπή είναι η σημαντικότερη δύναμη του σύμπαντος". Ο Carroll και η Tober ταξιδεύουν σε ολόκληρο τον κόσμο δίνοντας σεμινάρια για τον Kryon και την οργάνωση που ονομάστηκε Kryon από το όνομα της οντότητας. Η Kryon (http://www.kryon.com/altindex.html), η οποία παρακαλώ συνεργάζεται με τα Ηνωμένα Έθνη (http://kryon.com/k_un.html) φαίνεται ότι έχει πολλά ενδιαφέροντα, συμπεριλαμβανομένου του Universal Calibration Lattice and EMF Balancing (ενδυνάμωση βάση της γνώσης της ηλεκτρομαγνητικής σου φύσης, δηλ. πως να ελέγξεις το ενεργειακό σου πεδίο το οποίο αποτελείται από δέσμες φωτός και ενέργειας) (http://www.emfbalancingtechnique.com/). Στα βιβλία του σχετικά με τα παιδιά Indigo, ο Carroll ισχυρίζεται ότι το ποσοστό των Indigo έχει αύξηθεί σε 95% μετά το 1994 και ότι αυτά αποτελούν ένα νέο υβρίδιο που προέρχεται από εξωγήινες οντότητες. Έτσι τα Indigo με κανέναν τρόπο δεν περιορίζονται στον Απρίλιο του 1983, καθώς η εμφάνισή τους έχει ξεκινήσει από την δεκαετία του ¶70 και συνεχίζεται μέσα στον 21ο αιώνα, κατά τον Carroll.

Μία θέση για τα παιδιά Indigo φαίνεται ότι είναι ότι πολλά παιδιά τα οποία έχουν διαγνωστεί με ADD (Attention Deficit Disorder, σύνδρομο έλειψης προσοχής) και ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder, σύνδρομο έλειψης προσοχής και υπερκινητικότητας), κατέλειξαν να εκπροσωπούν μία "νέα μορφή εξέλιξης του ανθρώπινου γένους", που δεν χρειάζεται την χορήγηση κατασταλτικών φαρμάκων όπως το Ritalin, αλλά φροντίδα και αγάπη. Το βιβλίο είναι αμφιβόλου επιστημονικού υποβάθρου καθώς αποτελείται από δεκάδες άρθρα από συγγραφείς διαφορετικού μορφωτικού επιπέδου και αντικειμένου. Έτσι γίνεται αναξιόπιστο και ανομιώμορφο στην ποιότητα ανάλυσης και πληροφορίας. Ένας από τους συγγραφείς, ο Robert Gerard PhD, του οποίου το κομμάτι στο βιβλίο ονομάζεται "Απεσταλμένοι από τον Ουρανό" (Emissaries from Heaven), πιστεύει ότι η κόρη του είναι παιδί Indigo και ότι βλέπει αγγέλους και άλλα όντα, όπως συμβαιίνει με όλα τα παιδιά Indigo. Είναι ιδιοκτήτης του ιδρύματος Oughten House Foundation, Inc., και πουλάει κάρτες με αγγέλους. Άλλος συγγραφέας είναι η Doreen Virtue, η οποία είναι οπαδός της θεραπείας με αγγέλους και η οποία θεωρεί ότι έχει ανακαλύψει ότι υπάρχει μια γενιά ακόμη περισσότερο εξελιγμένων παιδιών από εκείνη των Indigo, την οποία ονόμασε "Κρυστάλλινα Παιδιά" (Crystal Children), ενώ τελευταία έκανε την εμφάνισή του και ο όρος "Παιδιά του Ουράνιου Τόξου" (Rainbow Children), εντείνοντας ακόμη περισσότερο στην σύγχυση.

Σε πολλές περιπτώσεις παιδιών, ενώ οι γονείς επιμένουν ότι τα παιδιά τους είναι Indigo, τα ίδια τα παιδιά το αρνούνται πεισματικά (http://www.houstonpress.com/issues/2002-12-19/news/feature.html). Αξιοσημείωτο είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις οι γονείς που ισχυρίζονται ότι τα παιδιά τους είναι Indigos, πιστεύουν οι ίδιοι στην Νέα Εποχή και εφαρμόζουν τις πρακτικές της.

Είναι βέβαιο ότι πολλοί γονείς των οποίων τα παιδιά έχουν διαγνωστεί με ADD και ADHD, όπως είναι φυσιολογικό δεν θέλουν να δεχτούν ότι τα παιδιά τους μπορεί να εμφανίζουν κάποια πάθηση νευρολογικής φύσεως. Έτσι κι αλλιώς η ετικέτα ADD δηλώνει κάποιο ελάττωμα, που πολλοί το εκλαμβάνουν και συμπεριφέρονται σαν αυτά τα παιδιά να ήταν διανοητικά ανάπηρα ή καθυστερημένα. Το Εθνικό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας (National Institute of Mental Health) των ΗΠΑ, δήλωσε ότι το ADHD είναι η συνηθέστερη διαγνώσιμη παιδική πάθηση (το 10% των παιδιών σχολικής ηλικίας έχουν διαγνωστεί με ADHD/ADD ενώ σε κάποιες περιοχές της χώρας το 50% έχουν διαγνωστεί). Με τόσο μεγάλο αριθμό διαγνώσεων είναι φυσιολογικό να έχουν γίνει κάποιες λανθασμένες διαγνώσεις, να έχουν δοθεί κάποιες ακατάλληλες θεραπείες, να υπάρχουν κάποιες παρενέργειες σε φάρμακα, κλπ. Δεν θα πρέπει να αντικαταστήσουν όμως αυτές οι περιπτώσεις την επιστημονική γνώμη και έρευνα, τις κλινικές μελέτες και παρατηρήσεις των ειδικών που φροντίζουν τα παιδιά αυτά σε καθημερινή βάση. Το Ritalin που χορηγήται στις περιπτώσεις διάγνωσης ADHD/ADD βρίσκεται στο εμπόριο από το 1950. Παρόλα αυτά δεν υπαρχουν μακροπρόθεσμες μελέτες που να δείχνουν ότι προκειται για ασφαλές, αποτελεσματικό φάρμακο που είναι καλύτερο από άλλα ανταγωνιστικών εταιρειών. Παρόλα αυτά είναι η προώθησή του γίνεται από την Novartis η οποία είναι και η κατασκευάστρια εταιρεία. Έρευνα του Πανεπιστημίου California στο Berkeley, έδειξε ότι η συστηματική χρήση Ritalin σε νέους που έχουν διαγνωστεί με ADHD οδήγησε στην συνέχεια σε χρήση κοκαϊνης και άλλων ναρκωτικών ουσιών (Donohue 2000). Δεν έχει αποδειχθεί αν για αυτό υπεύθυνο είναι το ADHD ή το Ritalin.
ΒΕΚΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
 
Δημοσ.: 747
Ἐγγραφή: Τετ 31/10/2001 01:06

Δημοσίευσηἀπό ΓΟΥΛΕΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ » Κυρ 08/01/2006 01:47

Μίαν απάντηση εις την ερώτηση που θέτεις Κυριακή είναι, κατά την προσωπική εκτίμηση και τονίζω το προσωπική, το εξής που αναφέρει ο αγαπητός Παναγιώτης
Απόσπασμα
Η βασιλεία των Ουρανών είναι μια ουσιαστική προσδοκία και για να επέλθει σε γήινα πεδία πάντα πρέπει να έλθει σιγά-σιγά μέσω ανακατατάξεων πράγμα το οποίο κυρίως σημαίνει Ανθρώπινη Μετάλλαξη ( Όταν θα έρθει η ώρα να εκτιμήσει το Μείξις Ανακύκλησης η Ελληνική Επιστημονική κοινότητα εμείς θα γελάμε ευχαριστημένοι σαν τον Άγιο Βασίλη από τα άστρα, αλλά πώς να το εκτιμήσει όταν δεν υπάρχει έδρα Ανθρωπολογίας στα Πανεπιστήμια μας και μας έχουν τρελάνει στους δεκάδες οικονομικούς κλάδους )
Η ανθρώπινη Μετάλλαξη μπορεί στο αρχαίο μας παρελθόν να έγινε με πολύπλοκο και δαιδαλώδη τρόπο, όμως στις μέρες μας εφόσον διαθέτει ο Άνθρωπος το «σαρκίον» σε μιαν εξυπηρετική μορφή, η μετάλλαξη μπορεί να έχει μόνο προσαρμοστικό ρόλο της Ψυχικής καταστάσεως μας, άρα δυνάμεθα να την ονομάσουμε Ψυχική Μετάλλαξη.

Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ από κάπου ξεκινά αλλά δεν είναι ένα συγκεκριμένο χρονολογικό έτος ή περίοδος. Αυτό που εντοπίζουμε εμείς είναι η έξαρσή της.
ΓΟΥΛΕΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 

Δημοσίευσηἀπό ΓΟΥΛΕΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ » Κυρ 08/01/2006 02:25

Απόσπασμα
Στην αστρολογία τα παιδιά που γεννήθηκαν τον Απρίλιο του 1983 ανήκουν στο Ζώδιο του Κριού τα περισσότερα και ένα μέρος αυτών στο ζώδιο του Ταύρου.


Ναι αλλά στο θέμα των θέσεων που κατέχουν οι ζωδιακοί αστερισμοί με τον ζωδιακό κύκλο και ζώνη πρέπει να προσέξουμε την μετάπτωση των ζωδιακών αστερισμών, δηλαδή των ζωδίων, κατά 30 μοίρες δυτικά λόγω της μεταπτώσεως των ισημεριών, δηλαδή τα ζώδια δε συμπίπτουν με τους ομώνυμούς τους αστερισμούς.Το ζώδιο του Κριού βρίσκεται στον αστερισμό των Ιχθύων κλπ κλπ.
ΓΟΥΛΕΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 

Δημοσίευσηἀπό ΦΑΛΑΝΘΟΣ » Κυρ 08/01/2006 17:53

Απόσπασμα
Όσον αφορά τα παιδιά Indigo, τα οποία στην ελληνική γλώσσα αποδόθηκαν ως "Γαλάζια" ή από άλλους ως "Νέα" παιδιά, η γνώμη μου είναι ότι δεν έχουν καμία σχέση με τα "παιδιά του '83" όσο και αν κάποιοι έχουν ήδη προσπαθήσει ή μελλοντικά θα προσπαθήσουν να τα ταυτήσουν για τους δικούς του λόγους.


Για το θέμα Intigo θα έλεγα πως απλά είναι ένα πάτημα για μια γενίκευση ενός ζητήματος.
Το ζήτημα του 1983 δεν το συναντάμε σε καμία άλλη Ευρωπαϊκή χώρα και σίγουρα μια ταύτιση των δυο ζητημάτων είναι περισσότερο θέμα μη ταύτισης με τον συγγραφέα Ι.Φουράκη στην οποία πολλοί βολεύονται και τίποτε παραπάνω.

Στο πρώτο δικό μου κείμενο μπορεί να διακρίνει κανείς μια σύνδεση των ζητημάτων την οποία έκανα θέλοντας να τοποθετήσω τις έρευνες που ξάφνου στην εποχή μας στρέφονται στα παιδιά και τίποτε περισσότερο από μια αόριστη σύνδεση που εμπλέκει ανθρώπους και μπορεί να τους κάνει να ασχοληθούν με πράγματα πέραν του τρόπο ζωής τους.
Θετικό και αρνητικό ταυτόχρωνα για μένα, το μέλλον βέβαια θα δείξει.


Απόσπασμα
ακόμη και αν σαμανικά και αυθαίρετα κάποιος δεχτεί την ύπαρξη της αύρας, η αύρα ποτέ δεν αποτελείται από ένα και μόνο χρώμα, παρά από δακτύλιους χρωμάτων, όπως φαίνονται στις φωτογραφίες Kirlian ή περιγράφονται από τον Castaneda (luminous cocoons).


Με βάση τον τρόπο που τοποθετείς το θέμα της αύρας θα ήθελα να παραθέσω ένα απόσπασμα:

«Όταν βλέπονται ως πεδία ενέργειάς, τα ανθρώπινα πλάσματα μοιάζουν σαν ίνες φωτός, σαν λευκοί ιστοί αράχνης, σαν πολύ λεπτά νήματα που απλώνονται από το κεφάλι ως τις πατούσες. Ετσι στα μάτια του ενορατικού οι άνθρωποι μοιάζουν με αβγά από ίνες που κινούνται. Και τα άκρα τους μοιάζουν με φωτεινά νήματα, που ξεπηδούν προς όλες τις κατευθύνσεις»
C.Castaneda "Μια Ξεχωριστή Πραγματικότητα"

Ωστόσο το ζήτημα του luminous cocoons είναι μια πραγματικότητα απλά τα χρώματα δεν τα βλέπει ο ενορατικός με τα μάτια που εμείς βλέπουμε τα πράγματα, συνεπώς αν βλέπει χρώματα τα βλέπει για κάποιους λόγους, π.χ προσδιορισμό τμημάτων εντός του κουκουλιού που δεν γνωρίζει.

Απόσπασμα
Μία θέση για τα παιδιά Indigo φαίνεται ότι είναι ότι πολλά παιδιά τα οποία έχουν διαγνωστεί με ADD (Attention Deficit Disorder, σύνδρομο έλειψης προσοχής) και ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder, σύνδρομο έλειψης προσοχής και υπερκινητικότητας), κατέλειξαν να εκπροσωπούν μία "νέα μορφή εξέλιξης του ανθρώπινου γένους", που δεν χρειάζεται την χορήγηση κατασταλτικών φαρμάκων όπως το Ritalin, αλλά φροντίδα και αγάπη.Το ζήτημα ομολογώ πως δεν το είχα σκεφτεί ότι θα μπορούσε να συμβαίνει αλλά μου δίνει την ευκαιρία να το εξηγήσω με τον τρόπο του Castaneda «Εσωτερική Φλόγα» εκδ. Κάκτος.

Σύντομα λοιπόν λέει πως υπάρχουν 3 ιδών προσοχές.

1 ΠΡΟΣΟΧΗ: «Όσα μπορεί κανείς να σκεφτεί, αποτελούν μέρος της πρώτης προσοχής.
Η πρώτη προσοχή είναι όλα όσα είμαστε σαν συνηθισμένοι άνθρωποι, είναι το πιο πολύτιμο πράγμα που έχει ο μέσος άνθρωπος. Ίσως μάλιστα και το μοναδικό πολύτιμο.
Είναι μια λάμψη στο κουκούλι του ανθρώπου που περιορίζει το άγνωστο.

2 ΠΡΟΣΟΧΗ « Σχετίζεται με το Άπειρο και εμφανίζεται όταν χρησιμοποιεί ο άνθρωπος φωτεινές ίνες του που δεν έχει χρησιμοποιήσει πρωτύτερα( για να γίνει αυτό ο άνθρωπος χρειάζονται περίπλοκες τακτικές που απαιτούν έντονη πειθαρχεία και συγκέντρωση )

3 ΠΡΟΣΟΧΗ « επιτυγχάνεται όταν η λάμψη της συνείδησης μετατρέπεται σε μια εσωτερική φλόγα, μια λάμψη που φωτίζει όλο το κουκούλι του ανθρώπου.

Έπρεπε να γράψω όλα αυτά για να πάρω μια πρόταση
Η πρώτη ΠΡΟΣΟΧΗ είναι μια λάμψη στο κουκούλι του ανθρώπου που περιορίζει το άγνωστο.


Καθόλου παράξενη δεν είναι λοιπόν η Attention Deficit Disorder πραγματικά με εντυπωσιάζει το τι μπορεί να προκαλέσει η ενδεχόμενη μετάλλαξη για την οποία μιλάμε!


Αν βέβαια έχουμε πέσει μέσα.
ΦΑΛΑΝΘΟΣ
Μέλος
Μέλος
 
Δημοσ.: 170
Ἐγγραφή: Κυρ 17/02/2002 01:53

Δημοσίευσηἀπό ΧΑΒΟΥΤΣΑΣ ΒΛΑΣΗΣ » Δευ 09/01/2006 23:02

Όπως έχουν έρθει τα πράγματα, και με την εκπληκτική έρευνα-διμοσίευση (κατ' εμέ) του αγαπητού Παναγιώτη (Φάλανθου),
Απόσπασμα
Το γένος των παιδιών του 83 όπως άρχισα να το ονομάζω θα πρέπει να σηματοδοτεί μια πραγματική αφετηρία, έστω στην «Αιθεροβαμονική» ελληνική κοινωνία.
το θέμα περί παιδιών του 1983 πρέπει να το δούμε πλέον διαφορετικά.

Και αναφέρομαι στα αστροφυσικά, και αστρονομικά γεγονότα και συμβάντα, όπου καλός ή κακός αναμένουμε στην μεταβατική εποχή Ιχθύ-Υδροχόου. Πράγματι αστρονομία και αστρολογία, σε πολλα πράγματα διαφέρουν κατά πολύ, και δεν μπορούμε εύκολα να τα συσχετίσουμε, γιατί οπως είπε και ο Π.Γουλέτας....πρέπει να προσέξουμε την μετάπτωση των ζωδιακών αστερισμών, δηλαδή των ζωδίων, κατά 30 μοίρες δυτικά λόγω της μεταπτώσεως των ισημεριών...!
"Αἰὲν ἀριστεύειν καὶ ὑπείροχον ἔμμεναι ἄλλων, μηδὲ γένος πατέρων αἰσχυνέμεν»..

ΟΜΗΡΟΣ Ιλιάδα, Ζ 208
Ἀντιπροσωπευτικὸ εἰκονίδιο μέλους
ΧΑΒΟΥΤΣΑΣ ΒΛΑΣΗΣ
Μάκιστος
 
Δημοσ.: 1595
Ἐγγραφή: Πέμ 10/03/2005 15:24
Τοποθεσία: Ν38 36' 41" Ε23 31' 18"

Δημοσίευσηἀπό ΦΑΛΑΝΘΟΣ » Τρί 10/01/2006 17:12

Το ζήτημα της μετάλλαξης που επεσήμανε ο Παναγιώτης καθώς και ο Βλάσης ομολογώ ότι μας απασχολεί σίγουρα κυρίως για το ζήτημα της κατασκευής του εναλλακτικού σεναρίου περί της χρονολογήσεως των εποχών, αν και μετά την άποψη που μου διατύπωσε ο Βλάσης( περί της μη αντιστοιχείας σε ημέρες κατα την αστρονομία στον Ζωδιακό) μάλλον δεν μπορεί να υπάρξει κάτι τέτοιο(σαν και την αστρολογική αλλαγή που σας παράθεσα) κατ' αντιστοιχία Αστρονομικά.

Θα παραμείνει ανοιχτό το συγκεκριμένο μιας και ομολογώ ότι με βάση την μετάπτωση δεν μπορώ ακόμη να συνδυάσω πέραν του απλού και κατανοητού πως θα πρέπει να επανεξεταστεί από τους Αστρολόγους και όχι απλά με την εισαγωγή του Οφιούχου να ξεμπερδεύουν.

Το να μπορέσει να εξηγηθεί μέσω λογικών αλμάτων ένα ζήτημα σαν την Ανθρώπινη Μετάλλαξη (ξαναλέω ότι δεν θα μπορούσαμε να αναφερόμεθα σε αυτό αν δεν υπήρχε το Μείξις Ανακυκλισης, έχω την εντύπωση πως ούτε το μυαλό μας δεν θα έφτανε μέχρι εκεί.) είναι ίσως πιο εφικτό από το να βρούμε άμεσα ποια συγκεκριμένη ιδιότητα ψυχική μπορεί και να δίνει την δυνατότητα στα παιδιά του 1983 να ηγηθούν των Ελλήνων.

Ο τρόπος συγγραφής του Μείξις Ανακύκλησης είναι τέτοιος ώστε να μην μας δίνει στο πιάτο την απάντηση.
Μεταλλάξεις περνούν όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί. Έτσι και ο άνθρωπος υπόκειται στην διαδικασία της μεταμορφώσεως ακόμα και τώρα που θεωρητικά δεν κινδυνεύει να αφανιστεί από την φύση(αλλά από το μικρό του το μυαλό) μπορεί να αλλάζει, αυτό το βλέπουμε σε κάθε νέα γενιά.

Μια έρευνα που έχω υπόψη μου έλεγε πως το μικρό δάκτυλο του ποδιού δεν χρησιμεύει σε τίποτε για τον άνθρωπο και ουσιαστικά αν για τα επόμενα εκατό χρόνια τα παπούτσια συνεχίζουμε να τα φοράμε τόσο συχνά μέσω του DNA η πληροφορία θα μπορούσε να διοχετευθεί από τους γονείς στα παιδιά και να ενοποιηθεί ας πούμε με το τέταρτο δάκτυλο.
Όμως η ανταπάντηση της επιστημονικής κοινότητας ήταν πολύ πιο απλή από ότι περίμεναν οι ερευνητές, το μικρό δάκτυλο του ποδιού είπαν δίχως βέβαια σταθερές αποδείξεις είναι πολύ χρήσιμο διετύπωσαν, μας δίνει την ώθηση που απαιτείται για να στρίψουμε.

Στο απώτερο παρελθόν εκεί που θα πρέπει μαζί με την επιστημονική παιδεία να διαθέτουν οι άνθρωποι αυτοί και φαντασία( μάλλον δύσκολο) τα πράγματα αλλάζουν.

Εκεί τώρα έχουμε μονάχα μια Μυθολογία να μας καθοδηγεί( Το λεξικό του Σταματάκου σε μια από τις καλύτερες προσπάθειες για εννοιολογική απόδοση της Ελληνίδας φωνής)
Μας πληροφορεί ότι Μύθος= ο Λόγος. Συνεπώς αν τα πράγματα είναι έτσι και ισχύει ακόμα εκείνο το Δελφικό ρητό «Το μαντείο δεν λέγει ούτε κρύπτει απλά σημαίνει»

Τότε Κένταυροι, Σάτυροι, Νεράιδες και χιλιάδες άλλα πλάσματα τι ακριβώς ήταν?

Πάμε στο προκείμενο λοιπόν, στο Μειξις Ανακύκλησις του Ιωάννου Φουράκη, ο συγγραφέας τάσσεται και με τις δύο φάσεις του ζητήματος ιχνηλατώντας αυτές,
Αυτές λοιπόν είναι:
Α) Η πρώτη είναι η κατά το δυνατόν μεταλλαξιακή γονιδιακά άρα στο DNA και κατά συνέπεια στο σώμα του ανθρώπου.
Β) Η δεύτερη μια τμηματική και ήρεμη διαδικασία στην Ψυχική διαφοροποίηση, που μπορούμε να την ονομάσουμε και αλλαγή του χρώματος της αύρας ή της ενέργειας του ανθρώπου.

Κατά την δική μου άποψη το Α. κάποτε έλαβε τέλος, θεωρώ πως η καλύτερη κάλυψη του ζητήματος γίνετε στο Μειξις Ανακύκλησις.
( Αν θέλετε να αφήσουμε μια χαραμάδα στο συγκεκριμένο θα το έκανα ευχαρίστως, αλλά θα ήθελα μια επιχειρηματολογία που δεν διαθέτω.)

Το δεύτερο θα έλεγα πως θα μπορούσε να με καλύψει, υπάρχουν πολλές μελέτες και πολύ μεγάλη προσδοκία για μια Ψυχική Μετάλλαξη.

1. Όμως μήπως διαμέσου αυτής καλύπτουμε τις αδυναμίες και τα πάθη των ανθρώπων?
2. Δηλαδή μήπως την έχουμε ανάγκη για να μην κοπιάσουμε σε μια οδό?
3. Είναι ακατόρθωτα τα όσα καταφέρνουν μοναχοί κάθε θρησκείας, για τον μέσο άνθρωπο?
3. Αλήθεια ποιος μπορεί να δώσει απαντήσεις?

Ας υποθέσουμε όμως πως επειδή δεν γίνετε από την μια ήμερα στην άλλη να κάνουμε όλοι θαύματα, θα μπορούσε να επέλθει σταδιακά.

Η εποχή του Υδροχόου αν επηρεάζεται από το ζώδιο αυτό θα φέρει σίγουρα την καινοτομία αλλά και νέες προϋποθέσεις για την εισαγωγή της.
Με βάση τον υπολογισμό μου όμως αν είναι κάτι τέτοιο να γίνει θα πρέπει να αναμένουμε την εδραίωση του ζωδίου, ώστε να λάβουμε τα χαρακτηριστικά του.
Κατά συνέπεια μετά από 10 μοίρες (=700 χρόνια, κατά την όχι κοινά αποδεκτή μελέτη μου) άρα κάτι που δεν μας προλαβαίνει με βάση μια «προχωρημένη» θέση.
Κατά την γνώμη του Θ.Αξιώτη το βιβλίο «Η Κοιλάδα των Ρόδων» του Παύλου Ντύναχ περιγράφει τι θα συμβαίνει στο μέλλον, από τις μέρες μας και έπειτα.

Το πιο σημαντικό αυτό που είναι τόσο κοντά μας και που σίγουρα θα μας αγγίξει, είναι η αλλαγή της εποχής που δεν μπορούμε να ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει.
Εξάλλου όλοι όσοι ασχολούμαστε με όλα αυτά νιώθουμε την αλλαγή καθημερινά.

Μπορούμε να δούμε το Δάσος όπως σε όλη την ιστορία αυτής της χώρας αλλά όχι το Δέντρο, αυτή είναι η Αλήθεια.

Μέσα από όλα αυτά λοιπόν προσπαθώντας να τα κατατάξουμε και να παράγουμε ένα συμπέρασμα, θα μπορούσαμε να πούμε πως τα παιδιά του 83 είναι μια προέκταση του ζητήματος «Αλλαγή των εποχών»

Αυτό που μπορούμε να θέσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων σίγουρα μπορεί να σχετιστεί με την Ψυχική Μετάλλαξη αλλά στο επίπεδο που εμείς οι άνθρωποι την Σκοπεύουμε.
Την προσδοκούμε εννοώ από μέσα προς τα έξω, γίνετε κάτι που μας στοιχειώνει πραγματικά.

Θέτοντας ένα τέτοιο πλαίσιο πρέπει να αποδώσουμε με μια εικόνα στο ζήτημα:

Αν τα παιδιά που γνωρίζουμε και θα γνωρίζουμε, μπορούν να μείνουν σε μια πραγματικότητα και η μελέτη τους δώσει το έναυσμα να κάνουν Αυτογνωσιακά βήματα, τότε πραγματικά μπορεί να έχουμε το ποθητό αποτέλεσμα που ως τότε θα μας καταδιώκει συνειδησιακά.

Διαφορετικά άλλο ένα γήπεδο θα αδειάσει όπως όλα τα άλλα στις μέρες μας.

Και εμείς ως κακοπληρωμένοι δημοσιογράφοι, θα στοιβαζόμαστε στα λιγοθέσια θεωρεία κοιτώντας το Άπειρο προσδοκώντας μια νέα Άνοιξη.

Πιστεύεται ότι πρέπει να επιτρέψουμε στους κουρασμένους να ξαποστάσουν?
ΦΑΛΑΝΘΟΣ
Μέλος
Μέλος
 
Δημοσ.: 170
Ἐγγραφή: Κυρ 17/02/2002 01:53

Ἑπόμενο

Ἐπιστροφὴ στην ΓενικάΠαρόντες

Παρόντες σὲ αὐτὴ τὴν Δ. Συζήτηση : Δεν ὑπάρχουν ἐγγεγραμμένα μέλη καὶ 1 ἐπισκέπτης

cron