OI KANONEΣ ΤΟΥ ΦΟΥΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ

Συζήτηση γιὰ διάφορα θέματα

OI KANONEΣ ΤΟΥ ΦΟΥΡΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ

Δημοσίευσηἀπό ΑΝΑΓΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ » Τρί 11/01/2011 01:50

Προϋποθέσεις και Όροι συμμετοχής στην Δημοθοινία (χώρος συζητήσεων - forum)

1. Η ιστοσελίδα του Κύκλου Ελλήνων Αυτογνωσίας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των μηνυμάτων που αποστέλλονται και φιλοξενούνται στον χώρο συζητήσεων (Δημοθοινία) "Μείξις και Ανακύκλησις Ιδεών". Το κάθε καταχωρημένο μήνυμα του "Μείξις και Ανακύκλησις Ιδεών", εκφράζει αποκλειστικά και μόνον τις προσωπικές απόψεις του συγγραφέα-αποστολέα του, και δεν είναι απαραίτητο το "Μείξις και Ανακύκλησις Ιδεών" ή η ιστοσελίδα του Κύκλου Ελλήνων Αυτογνωσίας, να συμφωνεί με αυτές.

2. Ο κάθε χρήστης συμμετέχει με τη θέλησή του στην Δημοθοινία (χώρος συζητήσεων) "Μείξις και Ανακύκλησις Ιδεών" και μπορεί να εκφράσει ελεύθερα τις απόψεις του. Συμμετοχή στο "Μείξις και Ανακύκλησις Ιδεών" σημαίνει αυτόματα και αποδοχή όλων των όρων χρήσεως του, όπως αυτοί αναγράφονται στο κείμενο "ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΩΣ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ, ΔΙΑΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΕΙΩΝ" που βρίσκεται στην αρχική σελίδα της Δημοθοινίας μας, αλλά και σε αυτό το κείμενο.

3. Ο κάθε χρήστης είναι υποχρεωμένος να εγγραφεί στο "Μείξεις και Ανακύκλησις Ιδεών" προκειμένου να συμμετάσχει στις συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα στην Δημοθοινία μας. Κατά την εγγραφή, θα πρέπει να ορίσει το επίθετο και το όνομα του (με κεφαλαίους Ελληνικούς χαρακτήρες) ώς όνομα χρήστη (username) και να επιλέξει ένα συνθηματικό (password) το οποίο θα χρησιμοποιεί για να πιστοποιήσει την ταυτότητά του (log-in) στον χώρο συζητήσεών μας. Επίσης εκτός του Ονοματεπωνύμου του θα του ζητηθούν: διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email), διεύθυνση προσωπικής ιστοσελίδος (εφόσον υπάρχει), διεύθυνση ICQ (εφόσον υπάρχει) και τηλέφωνο (για την επιβεβαίωση της εγγραφής του). Εάν αυτά δεν δοθούν, ο χρήστης δεν θα γίνεται δεκτός στο "Μείξις και Ανακύκλησις Ιδεών". Εάν αυτά αποδειχθούν ψευδή, η εγγραφή δεν θα γίνεται δεκτή και θα διαγράφεται από το "Μείξις και Ανακύκλησις Ιδεών". Για τη διατήρηση της ανωνυμίας του χρήστη και την προστασία των προσωπικών του στοιχείων, τα προσωπικά δεδομένα του κάθε χρήστη (διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση ηλ. ταχυδρομείου και τηλέφωνο) δεν θα εμφανίζονται στο προφίλ του, και δεν ανακοινώνονται σε άλλα μέλη.

4. Στις δημοσιεύσεις υπάρχει η επίβλεψη. Οι δημοσιεύσεις αναλόγως της ομάδας του μέλους και του χώρου συζητήσεων, ενδέχεται να αναμένουν την έγκριση κάποιου επιβλέποντα και να μην δημοσιεύονται αυτόματα. Στην περίπτωση που κάποια δημοσίευση δεν γίνει δεκτή από κάποιον επιβλέποντα, θα ειδοποιείται ο αποστολέας με Προσωπικό Μήνυμα στον Αγγελιοφόρο του, προκειμένου να την διορθώσει και να την επανααποστείλει. Δεν θα γίνονται δεκτές δημοσιεύσεις οι οποίες περιέχουν ύβρεις, συκοφαντίες, λοιδορίες, ειρωνείες εναντίων φυσικών - νομικών προσώπων και θεσμών και άλλες λέξεις και φράσεις όπου δεν ανέχεται ή των Ελλήνων ηθική και ο ΝΟΜΟΣ.

5. Ο κάθε χρήστης διαθέτει το δικαίωμα να ζητήσει διαγραφή οιουδήποτε μηνύματος που έχει καταχωρηθεί στο "Μείξις και Ανακύκλησις Ιδεών", θεωρεί ο ίδιος υβριστικό ή ότι προσβάλλει τη δημόσια αιδώ. Το αίτημα αυτό θα εξετάζεται από τους υπευθύνους διαχειριστές - επιβλέποντες του "Μείξις και Ανακύκλησις Ιδεών" και εφόσον εντός λογικών πλαισίων θεωρηθεί δικαιολογημένο, τότε το μήνυμα ή η σχετική σειρά μηνυμάτων, θα διαγράφεται.

6. Ο κάθε χρήστης έχει δικαίωμα να ζητήσει τη διαγραφή του από το χώρο συζητήσεων "Μείξις και Ανακύκλησις Ιδεών", όποτε εκείνος θελήσει. Επίσης και οι Διαχειριστές - Επιβλέποντες του χώρου συζητήσεων έχουν το δικαίωμα να προβούν σε προσωρινή αναστολή της ικανότητας δημοσιεύσεων (ban) μέλους ή ακόμα και στην διαγραφή του, σε περίπτωση που δεν τηρεί τους όρους και κανόνες της Δημοθοινίας μας.

7. Ο κάθε χρήστης δια της συμμετοχής του στο "Μείξις και Ανακύκλησις Ιδεών" αποδέχεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει τον χώρο συζητήσεων για αποστολή οιουδήποτε πληροφοριακού υλικού το οποίο γνωρίζει εκ των προτέρων ότι είναι ψευδές ή/και ανακριβές, καταχρηστικό, συκοφαντικό, χυδαίο, υβριστικό, ανήθικο, απειλητικό, παράνομο ή σεξουαλικού περιεχομένου. Επίσης συμφωνεί ότι δεν του επιτρέπεται η αποστολή υλικού κατοχυρωμένων πνευματικών δικαιωμάτων (copyrighted), εκτός και αν έχει ο ίδιος τα πνευματικά δικαιώματα.

8. Βοηθήστε μας να διατηρήσουμε αυτήν την ΔΗΜΟΘΟΙΝΙΑ σε υψηλό επίπεδο, όπως πρέπει και αρμόζει σε ΕΛΛΗΝΕΣ


ΖΗΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ
ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΜΕ ΠΑΝΤΑ.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΩΣ
"ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΤΩΡΕΣ"!
ΑΝΑΓΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΟΔΥΣΣΕΥΣ
 
Δημοσ.: 598
Ἐγγραφή: Δευ 21/03/2005 18:26
Τοποθεσία: ΒΥΡΩΝΑΣ-ΑΤΤΙΚΗ

Ἐπιστροφὴ στην ΓενικάΠαρόντες

Παρόντες σὲ αὐτὴ τὴν Δ. Συζήτηση : Δεν ὑπάρχουν ἐγγεγραμμένα μέλη καὶ 1 ἐπισκέπτης

cron