ΕΦΡΑΙΜ --- ΠΟΥΤΙΝ.* # (Πόσω δίκιο είχες Δάσκαλε!!)

Συζήτηση γιὰ τὶς τρέχουσες ἐξελίξεις

ΕΦΡΑΙΜ --- ΠΟΥΤΙΝ.* # (Πόσω δίκιο είχες Δάσκαλε!!)

Δημοσίευσηἀπό ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ » Δευ 28/11/2011 10:28

Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011

Ο Εφραίμ ζητά από το Πούτιν να βοηθήσει την Ελλάδα! Βίντεο - ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ!!!
http://www.youtube.com/watch?v=TBcjL5Kb ... r_embedded

Τη βεβαιότητά του ότι η παρουσία της Τιμίας Ζώνης στη Ρωσία θα εδραιώσει την πνευματική εγγύτητα μεταξύ του ρωσικού και του ελληνικού λαού και θα συμβάλει στις διμερείς σχέσεις, εξέφρασε ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της Μονής Βατοπαιδίου, με επικεφαλής τον ηγούμενό της Εφραίμ.

 Υποδεχόμενος στην κατοικία του στο Νόβο-Αγκαριόβο τους μοναχούς από το Βατοπαίδι ο κ. Πούτιν τους ευχαρίστησε για την ευκαιρία, που έδωσαν στον πιστό ρωσικό λαό να προσκυνήσει ένα από τα μεγαλύτερα κειμήλια της Ορθοδοξίας και δήλωσε ότι "αυτό που κάνατε επιδεικνύει αναμφίβολα την εγγύτητα μεταξύ των λαών μας και θα εδραιώσει αυτήν την πνευματική εγγύτητα, θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των διακρατικών σχέσεων".
Όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ΡΙΑ-Νόβοστι ο ηγούμενος Εφραίμ στην αντιφώνησή του δήλωσε εντυπωσιασμένος από το πάθος της πίστης του ρωσικού λαού, "που είναι και η μεγαλύτερη δύναμή του" και απευθυνόμενος στον Β.Πούτιν είπε ότι "η Ελλάδα περνά όχι τις καλύτερες στιγμές της και γι' αυτό φυσικά σας παρακαλώ να βοηθήσετε". 


Ο ηγούμενος Εφραίμ αναφέρθηκε εκτενώς και στα θαύματα της Τιμίας Ζώνης, υποσχόμενος ότι μετά το τέλος της περιφοράς της σε 14 ρωσικές πόλεις από τις 20 Οκτωβρίου θα εκδοθεί ειδικό βιβλίο με τα θαύματα αυτά.

Ο Ρώσος πρωθυπουργός εξέφρασε ως ανταπάντηση την ελπίδα ότι "το γεγονός αυτό θα βοηθήσει στην επίλυση του δημογραφικού προβλήματος" της Ρωσίας.onalert

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2011
Συνάντηση δυόμισι ωρών Βλαντιμίρ Πούτιν και Γέροντα Εφραίμ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγα λεπτά η συνάντηση του Ηγούμενου της Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ, με τον Πρωθυπουργό της Ρωσίας κ. Βλαντιμίρ Πούτιν. Αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν ότι, η συνάντηση των δύο ανδρών διήρκησε περίπου δυόμισι ώρες. Ο κ. Πούτιν καλωσορίζοντας τον Ηγούμενο Εφραίμ, μεταξύ άλλων τόνισε: «Αγαπητέ Γέροντα, Εφραίμ! Επιτρέψτε μου να σας καλωσορίσω θερμά και να σας ευχαριστήσω για την μεταφορά της Αγίας Ζώνης στη Ρωσία». «Λόγω της απόφασής σας, εκατομμύρια άνθρωποι προσκύνησαν την Αγία Ζώνη και όπως εσείς γέροντα με ενημερώσατε, πάνω από 3 εκατομμύρια την προσκύνησαν», πρόσθεσε ο κ. Πούτιν.


Επίσης ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας, υπογράμμισε: «Αυτό δείχνει την πνευματική σχέση μεταξύ των δύο λαών μας, και συμβάλει στην ανάπτυξη των σχέσεων μας».
Ο Ηγούμενος Εφραίμ από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον κ. Πούτιν για την συνάντηση που είχαν, καθώς και για την θερμή υποδοχή.
«Είμαστε συγκλονισμένοι κ. Πρωθυπουργέ, από τη συμμετοχή του ρωσικού λαού στην Αγία Ζώνη. Όλοι οι πατέρες που συνοδεύουν την Αγία Ζώνη, είναι μάρτυρες με πόση ευλάβεια προστρέχει ο λαός να την προσκυνήσει», υπογράμμισε ο γέροντας.
Στη συνέχεια ανέφερε: «Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι αυτή είναι η μεγαλύτερη δύναμη της χώρας σας, η βαθιά σας πίστη».
Ο Ηγούμενος αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα η Ελλάδα, τονίζοντας ότι “για την Ελλάδα αυτή η εποχή δεν είναι καλύτερη”.
«Επίσης κ. Πρωθυπουργέ, η μεταφορά της Αγίας Ζώνης στην Ρωσία επιβεβαιώνει τη σύνδεση που υπήρχε ανέκαθεν και υπάρχει και σήμερα, μεταξύ Ρωσίας και Αγίου Όρους. Πιστεύω ότι η Αγία Ζώνη ενίσχυσε την πίστη του Ρωσικού λαού», πρόσθεσε ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου.
Ο κ. Πούτιν γνωρίζοντας ότι η Αγία Ζώνη βοηθάει την στειρότητα των γυναικών, ευχήθηκε η να συμβάλει στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας.
Επίσης ο Πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της συνάντησης, αναφέρθηκε στο ταξίδι που είχε πραγματοποιήσει στο Άγιον Όρος.
«Θυμάμαι το ταξίδι μου στο Άγιον Όρος, που έγινα δεκτός με θερμή υποδοχή. Εκεί με συνοδεύσατε και μου παραχωρήσατε και οδηγό τον οποίο θυμάμαι ακόμη και σήμερα. Οι σχέσεις της Ρωσίας με το Άγιον Όρος, είναι αιώνες τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Πούτιν.
«Όλο το Άγιον Όρος σας αγαπά κ. Πρωθυπουργέ», τόνισε ο Ηγούμενος της Μονής Βατοπαίδιου, απαντώντας στον κ. Πούτιν.
«Πραγματικά στο Περιβόλι της Παναγίας νιώθεις μια ζεστασιά, την οποία έχω νιώσει και εγώ», τόνισε κλείνοντας ο Βλαντιμίρ Πούτιν.
vatopaidi

Μετά τον εξευτελισμό και την συκοφαντία του γέροντα Εφραίμ από τα ελληνικά ΜΜΕ...θερμή υποδοχή και σεβασμός από τα ρωσικά ΜΜΕ! > Ρώσικο τηλεοπτικὸ δίκτυο Культура

Συνέντευξη μίας ὥρας παραχώρησε στὸ ρώσικο τηλεοπτικὸ δίκτυο Культура ὁ ἡγούμενος τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Βατοπαιδίου γέροντας Ἐφραὶμ μὲ τὴν εὐκαιρία τῆς προσκύνησης τῆς Τιμίας Ζώνης τῆς Παναγίας ἀπὸ τὸ ρωσικὸ λαό. Ἐνῶ στὴ χώρα μας τὰ ἐγχώρια μέσα μαζικῆς ἐνημέρωσης τὸν πολεμοῦσαν καὶ τὸν πολεμοῦν βασιζόμενοι σὲ ἀστήρικτα ψεύδη καὶ συκοφαντίες, δὲν συμβαίνει τὸ ἴδιο στὴ Ρωσία. Ἴσως χρειαστεῖ νὰ περάσουμε καὶ ἐμεῖς τὸν διωγμὸ ποὺ πέρασαν ὁ ὀρθόδοξοι ἀδελφοί μας Ρῶσοι γιὰ νὰ ἀντιληφθοῦμε τὸν θησαυρὸ τῆς Ὀρθοδοξίας ποὺ ἔχουμε ἀλλὰ δὲν ἐκτιμοῦμε.

Σημειώνουμε πάντως πὼς πολλοὶ ρώσικοι τηλεοπτικοὶ σταθμοὶ εἶχαν ζωντανὲς συνδέσεις μὲ τὰ σημεῖα προσκύνησης τῆς Τιμίας Ζώνης ἀπὸ ἑκατοντάδες χιλιάδες πιστῶν.
orthodoxia-ellhnismos

http://www.youtube.com/watch?v=IVUcQtaI ... r_embedded

Δείτε εδώ μια σηρά απο άρθρα που δεν προβλήθηκαν απο τα ΜΜΕ
http://greeknation.blogspot.com/search? ... E%AF%CE%BC
Πολλοί θέλουν το καλό μας
Μην τους αφήσετε να μας το πάρουν !!!!!!!
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
 
Δημοσ.: 782
Ἐγγραφή: Δευ 25/02/2008 10:02

ΕΦΡΑΙΜ --- ΠΟΥΤΙΝ.* # (Πόσω δίκιο είχες Δάσκαλε!!)

Δημοσίευσηἀπό ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ » Πέμ 01/12/2011 10:16

...Λέτε να τον αφήσουν να τελειώσει αυτό που άρχισε πριν καιρό;;;
Ή θα επαναληφθούν τα περί «σκανδάλου του Βατοπαιδίου» με στόχο την εκ νέου
εξουδετέρωση της όποιας προσπάθειας του….;
Πολλοί θέλουν το καλό μας
Μην τους αφήσετε να μας το πάρουν !!!!!!!
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
 
Δημοσ.: 782
Ἐγγραφή: Δευ 25/02/2008 10:02

ΕΦΡΑΙΜ --- ΠΟΥΤΙΝ.* # (Πόσω δίκιο είχες Δάσκαλε!!)

Δημοσίευσηἀπό ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ » Παρ 02/12/2011 10:29

Πόσο προβλέψιμοι είναι τελικά!!!
Τα συμπεράσματα δικά σας.

Κοιμηθείτε ήσυχοι - Υπάρχει δικαιοσύνη, στη φυλακή ο Ηγούμενος Εφραίμ;

Μετά απο μαραθώνια απολογία ο Γέροντας της Ι.Μ.Μ Βατοπαιδίου Αρχιμανδρίτης Εφραίμ, εκρίθη προφυλακιστέος κατά την Ανακρίτρια Κυρία Ειρήνη Καλού..! Η διαφωνία του αρμοδίου εισαγγελέως όμως απέτρεψε τον εγκλεισμό του στη φυλακή και η διαφωνία των 2 θα κριθεί απο το δικαστικό συμβούλιο εντός των προσεχών ημερών. Έτσι λοιπόν η Ελληνική Δικαιοσύνη κυρίαρχη και ανεξάρτητη απέδειξε για ακόμη μια φορά στον δύσμοιρο ελληνικό λαό ότι μπορεί να...κοιμάται ήσυχος. Οι κακοί βρίσκονται πάντα στη φυλακή και οι καλοί δικαίως ελεύθεροι!

Να ο Γέροντας Εφραίμ επί παραδείγματι: πρέπει κατά την Ανακρίτρια να κλειστεί στη φυλακή. Γιατί άραγε; Μήπως επειδή είναι αγνώστου διαμονής, ύποπτος φυγής, ή μήπως ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων, όπως προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις; Αν βεβαίως θεωρήσουμε ότι υπάρχουνστοιχεία ενοχής του...

Όχι βέβαια! Ο Γέροντας Εφραίμ κατοικεί εδώ και 22 χρόνια στον ίδιο χώρο που έχει ακόμη και ειδικό Αστυνομικό Σταθμό!

Από τότε που άρχισε αυτή η ιστορία έχει μεταβεί τουλάχιστο 10 φορές στο εξωτερικό αλλά πάντοτε δήλωσε ΠΑΡΩΝ στα ραντεβού του με τη Δικαιοσύνη.

Έχει λευκό ποινικό μητρώο. Κι όμως! Κατά την Ανακρίτρια πρέπει να φυλακιστεί ως επικίνδυνος! Τα εκατοντάδες προκλητικά πολιτικά λαμόγια, οι προδότες, οι μειοδότες, οι ημέτεροι που κατάστρεψαν και καταστρέφουν τη χώρα από τη μεταπολίτευση και δω, ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ δεν τους έδειξε την πόρτα των Φυλακών..

Τι κι αν ο Γέροντας Εφραίμ απολαμβάνει του σεβασμού και της εκτίμησης προσωπικοτήτων του ύψους του Βλαντιμίρ Πούτιν; Που δεν υπολείπτεται τους ανυπόλυπτους κωλοτούμπες πολιτικούς μας..!

Εμείς σεβόμαστε τον Γέροντα Εφραίμ και προσευχόμαστε, ελπίζουμε και πιστεύουμε πως το Δικαστικό Συμβούλιο, με την απαιτούμενη αίσθηση ευθύνης θα επιτρέψει στον Ηγούμενο του Βατοπαιδίου να συνεχίσει το έργο του για το καλό της Εκκλησίας και της Πατρίδας.


Προσωρινά ελεύθερος ο Εφραίμ λόγω διαφωνίας!

Προσωρινά ελεύθερος, λόγω διαφωνίας ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκε ύστερα από πολύωρη απολογία ο ηγούμενος Εφραίμ, που κατηγορείται για το σκάνδαλο των «ιερών ανταλλαγών» μεταξύ της Μονής Βατοπεδίου και του ελληνικού Δημοσίου. Η ανακρίτρια, είχε την άποψη ότι ο Εφραίμ έπρεπε να οδηγηθεί στη φυλακή, ενώ ο εισαγγελέας έκρινε ότι ο κατηγορούμενος πρέπει να παραμείνει ελεύθερος με εγγυοδοσία 200.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα. Ό, τι δηλαδή αποφασίσθηκε και για τον μοναχό Αρσένιο.

Τη διαφωνία θα λύσει το δικαστικό συμβούλιο. Να θυμίσουμε ότι ύστερα από δύο προθεσμίες αλλά και το ταξίδι που πραγματοποίησε στη Ρωσία, έπειτα από πρόσκληση του Ρώσου Πατριάρχη κ. Κυρίλλου, ο ηγούμενος Εφραίμ πέρασε χθες το πρωί την πόρτα του ανακριτικού γραφείου και ολοκλήρωσε την κατάθεσή του τα ξημερώματα.
epikaira


Η απόφαση της ανακριτριας περί προφυλάκισης του ηγ. Εφραίμ θα μπορούσε να θεωρηθεί ως προσωπική εμπάθεια ή …άνωθεν διαταγή…

ΤΙ… ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΦΡΑΙΜ; Προφυλακιστέο έκρινε τον ηγούμενο Εφραίμ η ανακρίτρια Ειρήνη Καλού. Εύγε…κ. ανακρίτρια, «εκτελέσατε» ορθώς το έργο σας, είπαν σίγουρα αρκετοί… Η διαφωνία του Εισαγγελέα κ. Μαντζούνη τον έσωσε, θα είπαν άλλοι. Γιατί άραγε η κ. Καλού ζήτησε την προφυλάκιση του ηγουμένου;

Αφού ούτε αγνώστων στοιχείων είναι αλλά ούτε ύποπτος φυγής. Διότι μόνο σε αυτή την περίπτωση θα μπορούσε να αιτιολογηθεί νομικά η προφυλάκιση του κατηγορουμένου ηγουμένου Εφραίμ μέχρι να φτάσει η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες, διερωτήθηκαν νομικοί κύκλοι που μίλησαν στο agioritikovima.gr Δεν σας κάλυπταν η χρηματική εγγύηση και τα περιοριστικά μέτρα για τον ηγούμενο κ.Ανακρίτρια, ΄΄διαμάντι της δικαιοσύνης΄΄, όπως σας χαρακτήρισαν εκείνοι που κάνουν πάρτυ σήμερα; Ακόμα και κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονίες ή έμποροι ναρκωτικών δεν προφυλακίστηκαν. Η απόφαση της κ. Καλού περί προφυλάκισης θα μπορούσε να θεωρηθεί ως προσωπική εμπάθεια ή …άνωθεν διαταγή…

agioritikovima


Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011
Καλού κακού ας τον φυλακίσουμε…ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!!!

Τι και αν λέγεται κυρία Καλού. Καλό δεν είδαμε. Γιατί Καλού..κακού ζήτησε την προφυλάκιση του Γέροντος Εφραίμ. Καλού...κακού ζήτησε την προφυλάκισή του μην της ξεφύγει και γλιστρήσει το κελεπούρι της, ο Γέροντας μας, που πιθανόν να είναι το σκαλοπάτι για άλλα δωμάτια…και άλλες αρμοδιότητες στο δικαστικό τομέα. Καλού...κακού ας τον κλείσουμε μέσα μιας και καταδέχθηκε και μας ήρθε από τη Ρωσία αφού συναντήθηκε με τον Πούτιν και τον Μεντβέντεφ, δύο κοινούς εγκληματίες, γνωστούς του από ταπαλιά και που είχε συνομιλία με τον καθένα για πάνω από τρεις ώρες. Είχαν να σχεδιάσουν την επόμενη εγκληματική ενέργεια κατά της Ελλάδος. Φερ΄ειπείν μια βοήθεια από τη Ρωσία προς την Ελλάδα.

Καθώς πληροφορήθηκα ο γέροντας μας, ζήτησε βοήθεια μιας και οι πολιτικοί μας δεν τολμούν να ζητήσουν από αυτούς. Άκουσα όμως και την πληροφορία ότι και να πάνε για συνάντηση με τον Πούτιν αυτός πάντα έχει μια δουλειά και κωλύεται να συναντηθεί μαζί τους. Προφάσεις λέτε ή βαριέται την υποκρισία; Όλως περιέργως με τον γέροντα πάντα έχει χρόνο. Και να του το ζητούσε ο γέροντας; Και πάλι οι πάντα εξακριβωμένες πληροφορίες μου (όχι σαν του Καμπουράκη-Οικονομέα) λένε ότι οι δύο εξαπατηθέντες, δύστυχοι, από τον γέροντα Εφραίμ, Πούτιν και Μεντβέντεφ ζήτησαν συνάντηση. Πονηρός ο Έλληνας. Κάτι του΄ταξε του Πούτιν κανά φιλέτο , μπριζόλα, ποιος να ξέρει άραγε.
Καλού ..κακού ας τον μπαγλαρώσουμε γιατί μπορεί και να μας φύγει πάλι να πάει στον πρίγκιπα Κάρολο, άλλο γνωστό εγκληματία, φίλο του Πάσαρη ο οποίος έδωσε και δίνει λεφτά στη μονή Βατοπαιδίου για αναστήλωση κτισμάτων της και που ενέργησε έστω και υπογείως για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα.
Καλού.. κακού ας τον χώσουμε στη στενή μιας και τον ξεγελάσαμε και επέστρεψε, ενώ αν ήταν κανείς άλλος, όντως ένοχος, θα την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια κατά την προσφιλέστατη Αννίτα Πάνια για χώρες μαγικές και ονειρεμένες. Για φανταστείτε επέστρεψε πήγε να δικαστεί και φοβούνται ότι θα την κάνει για αλλού. Που να πάει βρε; Αφού την διεύθυνσή του την ξέρετε: Χαλκιδική, τρίτο πόδι, Άγιον Όρος, Βατοπαίδι, όπως μπαίνεις από την πύλη απέναντι πίσω από το καθολικό και ελαφρώς πλαγίως προς τα δεξιά , 3ος όροφος νομίζω. Τώρα αριθμό δωματίου δεν θυμάμαι. Ρωτήστε όμως, οι μοναχοί είναι πάντα ευγενικοί θα σας τον αποκαλύψουν όπου και αν κρύβεται. α. Σχιζοφρένεια β. παραλογισμός γ. συνδυασμός των ανωτέρω. Διαλέξτε, όλοι οι αριθμοί κερδίζουν.
Καλού.. κακού δεν τον αμπαρώνουμε μη φύγει και δεν ωφεληθούν οι κρατούμενοι που τόσο περιμένουν ένα, πραγματικά λέω εγώ άγιο άνθρωπο, να ακούσουν καμιά κουβέντα της προκοπής για σωτηρία. Είναι από ενδιαφέρον προς τους κρατούμενους βρε παιδιά που ζητήθηκε η προφυλάκιση μην πάει το μυαλό σας στο κακό. Είπαμε καλούς λογισμούς..
Καλού.. κακού κατευθείαν στον Κορυδαλλό να μας δώσει τα λεφτά που μας χρωστά ο άλλος ο γνωστός καλλιτέχνης ο «Αγωνία με λαχτάρα» (που μόνο αγωνία δεν έχει, κανονισμένα τα΄ χει) Β.Τ. Ένα μικρό ποσό είναι μωρέ 5.5 εκατομμύρια ευρώ. Αυτός να κυκλοφορεί ελεύθερος , να διοργανώνει συναυλίες, μουσικά σχήματα και να μην τον πειράζει κανείς. Ο Εφραίμ δεν είναι τραγουδιστής δυστυχώς. Αχ γέροντά μου, ωραία φωνή έχεις άλλαξε όμως το ρεπερτόριό σου. Να αρέσει Καλού κακού και στους δικάζοντές σε. Έτσι ίσως την γλιτώσεις. Η μουσική πάντα ημερεύει τα έμψυχα όντα.
Καλού.. κακού όμως σώπασαν και τα τηλεοπτικά κανάλια ενάμισι μήνα που βρισκόταν στη Ρωσία ο γέροντας. Τι να δείξουν, με τι μούτρα να πουν ότι τον δέκτηκε, ο πανάθλιος κατά μερικούς, πρώην πράκτορας της Κα-Γκε-Μπε Πούτιν και το υποχείριο του Μεντβέντεφ! Πως να πουν ότι προσκύνησαν την Αγία Ζώνη της Παναγιάς 4 εκατομμύρια άτομα περιμένοντας μέχρι και 17 ώρες στο κρύο. Ούτε στην κηδεία του Στάλιν δεν είχε τόσο κόσμο.. Που σαι αγαπημένη κ. Παπαρήγα να δεις μεγαλεία.
Αλλά Καλού..κακού ας διαβάσει η αγαπητή κ. Καλού τι έπαθε ο εισαγγελέας ο οποίος κατηγόρησε τον Άγιο Νεκτάριο για ανηθικότητα και τον έσερνε σε δίκες. Δεν το εκφράζω ως απειλή ή ως εκφοβισμό αλλά καλού κακού ας το έχει στο πίσω μέρος του μυαλού της. You never know. Αλλά ας τερματίσω κάπου εδώ το άρθρο καλού κακού μην μας βρει τίποτα bad.

Με καλοσύνη
Νέαρχος Παναγή
Ορθοδοντικός
Λεμεσός
vatopaidiΣημ. Μην ξεχνάτε αυτο που έγραψα εδώ στις 31 Ιαν 2011 και στις 07 Φεβ 2011
viewtopic.php?f=13&t=4553&start=0

.......
Πολλοί θέλουν το καλό μας
Μην τους αφήσετε να μας το πάρουν !!!!!!!
ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ενεργό μέλος
Ενεργό μέλος
 
Δημοσ.: 782
Ἐγγραφή: Δευ 25/02/2008 10:02


Ἐπιστροφὴ στην ΤεκταινόμεναΠαρόντες

Παρόντες σὲ αὐτὴ τὴν Δ. Συζήτηση: Δεν ὑπάρχουν ἐγγεγραμμένα μέλη καὶ 0 ἐπισκέπτες

cron